Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetbe nővel ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetbe nővel ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Adodd egy 33F. Nincs nincs jogsim és nem is látok rá esélyt hogy legyen. Szóval olyan nőnél ne próbálkozzak akinek van. Lefog nézni előbb utóbb? Kiütközik ez maj hogy majd tökösebben fogja magát érezni mert még nekem az se nincs?
2020. aug. 11. 23:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
90%
Ezt melyik búbánatos ostoba mondta neked? Ez abszolút nem igaz.
2020. aug. 11. 23:49
 2/40 anonim ***** válasza:
75%
Incelkedjél inkább.
2020. aug. 11. 23:49
 3/40 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, nekem van és kocsim is, páromnak nincs, de nem érdekel és pláne nem nézem le.

N28

2020. aug. 11. 23:50
 4/40 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj, de itt inkább a hozzáállásoddal van a probléma.

Persze, beleszaladtal jó néhány olyan női egyedbe akiknek ezek a dolgok számítanak.

De cseszettül nem ezeken múlik egy kapcsolat. Komolyan mondom, napjában ezer meg egy ilyen kérdés van kint. És mindenhol elmondják, ugyanezeket.

Egyszerűen rossz embereket fogtál ki.

2020. aug. 12. 00:28
 5/40 anonim ***** válasza:
77%

"Sokszor a fejemhez vágták már ismerkedésnél főleg a tali előtt egy nappal és nem csak ezt. Az hogy csóró is vagyok. :("

Ezekről miért nincsenek soha screenshot-ok? Akármikor rám ír valami beteg szar, lefotózom, és bizonyíthatom az igazam.

2020. aug. 12. 00:32
 6/40 A kérdező kommentje:
Hatos, kifejtenéd mert nem értelek !
2020. aug. 12. 01:00
 7/40 A kérdező kommentje:

'Ne haragudj, de itt inkább a hozzáállásoddal van a probléma.

Persze, beleszaladtal jó néhány olyan női egyedbe akiknek ezek a dolgok számítanak.

De cseszettül nem ezeken múlik egy kapcsolat. Komolyan mondom, napjában ezer meg egy ilyen kérdés van kint. És mindenhol elmondják, ugyanezeket.

Egyszerűen rossz embereket fogtál ki.'

Nem haragszom. De miaz h olyanokat fogtál ki? Ha mindenki ilyen velem, a hiba nem a többségbe van hanem abba az egybe akivel ez történik. A hiba bennem van.

2020. aug. 12. 01:04
 8/40 anonim ***** válasza:
47%

Én 28 vagyok, idén lett jogsim, kocsim 35 előtt nem lesz, mégis tudok csajozni. Igen, találkoztam már olyan csajokkal, akiknek ez fontos volt, de soknak pedig nem az.

Két csajjal is volt már, hogy a csajnak volt kocsija, jogsija, és még engem furikázott, mert bejöttem neki. Szóval más dologban keresd a hibát. Kocsi és jogsi nélkül is lehet csajozni.

2020. aug. 12. 04:19
 9/40 anonim ***** válasza:
74%
A nők 60%-a nem fog emiatt összejönni veled, annyi a dolgod hogy megtaláld a maradék 40-et.
2020. aug. 12. 05:25
 10/40 A kérdező kommentje:

'A nők 60%-a nem fog emiatt összejönni veled, annyi a dolgod hogy megtaláld a maradék 40-et.'

Tapasztalom.

És a számításaid honnan jött ki ilyen pontosan?

2020. aug. 12. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!