Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetbe nővel ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetbe nővel ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Adodd egy 33F. Nincs nincs jogsim és nem is látok rá esélyt hogy legyen. Szóval olyan nőnél ne próbálkozzak akinek van. Lefog nézni előbb utóbb? Kiütközik ez maj hogy majd tökösebben fogja magát érezni mert még nekem az se nincs?
2020. aug. 11. 23:47
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Látom sok itt a rosazindulatú anyagias p*sa. De az ilyenek minek gyakoriznak ? Nincs életerek csak itt oltogatni a lelkileg megtört embereket?
2020. aug. 12. 21:40
 22/40 anonim ***** válasza:
53%
Már bocsi, de ennyi idősen a jogsi és a saját kocsi, illetve a lakás alapfelszerelés kellene hogy legyen. Talán valami 150 kilós Brünhildát összeszedhetsz, csak vigyázz, mert kocsi nélkül kicsit nehéz lesz vele az élet!! :DDDD
2020. aug. 12. 21:51
 23/40 anonim ***** válasza:

21. Én csak a véleményemet írtam le. Mitől lennék anyagias? Attól hogy nem fogom hucibálni a pasim seggét az új kocsimmal?

Mindenki keresse a hozzá valót.

Te kérdező keress olyat, akinek szintén nincs jogsija. Mert akinek van, meg kocsija is, ott nem fogod férfiasnak érezni magadat, és a nő sem fog tudni pasiként tekinteni rád.

17 es voltam.

2020. aug. 12. 21:52
 24/40 A kérdező kommentje:
23. Mennyire igaz! És ha ha olyan nő akinek nincs kocsija? Nem várhatja el véletlenün hogy legyen? Pl. Sétálunk gyalog és melletünk elmegy valaki egy jó pasi egy szép autóval nem gondolhatja hogy nekem is lehet és ez miatt átgondolja az egész kapcsolatod. K*va felszínes világ :(
2020. aug. 12. 23:28
 25/40 anonim ***** válasza:
84%
Te vagy kva felszínes, önsajnáltató pasika. De ha ennyire zavar, hogy nincs jogsid és autód, akkor miért nem teszel érte, hogy legyen? Jogsi 250 ezerből megvan, egy elég jó használt autótmeg fél millió alatt kaphatsz. Hol van a probléma?
2020. aug. 13. 06:11
 26/40 A kérdező kommentje:

'Te vagy kva felszínes, önsajnáltató pasika. De ha ennyire zavar, hogy nincs jogsid és autód, akkor miért nem teszel érte, hogy legyen? Jogsi 250 ezerből megvan, egy elég jó használt autótmeg fél millió alatt kaphatsz. Hol van a probléma?'

Ott a probléma ha ez nincs meg emberszámba se veszik! Ez mi ha nem felszínesség és igazságtalan. Ja és honnan tudod hogy tettem-e érte vagy nem? Az már ön sajnálat hogy az ember lesokkol ettől és ki írja miért ilyenek? Az összes hmm? Engem nem zavar amúgy titeket zavar, engem csak zavar hogy ezt nézitek mást nem. Úgyhogy hogy ha nem tetszik valamit nem kötelező olvasni megértettük egymást?

2020. aug. 13. 07:07
 27/40 anonim ***** válasza:

De nem számít, az hogy belefutottál mondjuk pár ilyen csajba az miért jelentené hogy na akkor minden lány gonosz, mindenki lenéz és szegény én.

Elárulom hogy sok ember leszarja van e autód, mert neki sincs. Az autó egy plusz dolog ami jó, meg kényelmes ha van, ha nincs, semmi gond. minden ember próbálkozhat hogy legyen neki

2020. aug. 13. 07:34
 28/40 anonim ***** válasza:

Nézd, ha neked ez nem megy, akkor fogadd el magadat így, hogy neked nem lesz jogsid sohasem. De tartsd tiszteletbe, hogy vannak nők akiknek ez alap, fontos, és nem tudnak férfinak tekinteni ez miatt.

Az autó a férfiaknak státusszimbólum, így volt ez évezredekkel ezelőtt is. Nem volt férfi, akinek nem volt egy lova, tevéje, vagy valami szekere, amivel a családját szállította a vándorlások idején. A nő is annak szül, aki biztosít anyagi biztonságot a családnak. A férfi azt tudja adni, a nő meg a gyereket.

Nincs benned semmi furcsa, egyszerűen nem kapós az ilyen hozzáállású pasi.

Tegyél érte ha ezt hátránynak érzed, vagy fogadd el hogy nem leszel túl népszerű a nők körében.

2020. aug. 13. 10:50
 29/40 anonim ***** válasza:

De amúgy tömegközlekedésen is rengeteg pár van, ebből adódóan nem várja el mindenki a kocsit.

Ketdj olyannal, akinek nincs, mert saját magad frusztrálod, ha a nőnek van.

N28

2020. aug. 13. 10:55
 30/40 A kérdező kommentje:

28. Teljesmértékbe egyetértek.

29. Már nem olyan világot élünk.

2020. aug. 13. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!