Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetbe nővel ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetbe nővel ne is próbálkozzak?

Figyelt kérdés
Adodd egy 33F. Nincs nincs jogsim és nem is látok rá esélyt hogy legyen. Szóval olyan nőnél ne próbálkozzak akinek van. Lefog nézni előbb utóbb? Kiütközik ez maj hogy majd tökösebben fogja magát érezni mert még nekem az se nincs?
2020. aug. 11. 23:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
51%

Nekem van jogsim, a páromnak aki 6 évvel idősebb nincs. Más az anyagi hátterünk, nekem tudtak segíteni a szüleim megszerezni a jogsit. Ennyi.

Nem hiszem hogy egy kapcsolatban ez lenne a mérvadó, vagy amiatt nem működne. Ha valaki emiatt szakít, ott eleve volt valami gond, ez csak kifogás

2020. aug. 12. 05:47
 12/40 anonim ***** válasza:
83%
Te tényleg egy rakás ratyi vagy.
2020. aug. 12. 07:01
 13/40 anonim ***** válasza:
11%
Életképtelen semmilyen férfi, illetve nem is nevezném férfinek azt az egyedet, akinek nincs saját autója és jogsija legalább 30 éves korában. Cigire, enrgiaitalra, egyéb alkoholra biztos költesz rendesen.
2020. aug. 12. 07:08
 14/40 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszéltek komolyan. 20-25 éves egyetemista lányokkal szoktam ismerkedni és úgy a bő 80%-uk teljesen leszarja, hogy még nincs kocsim és hogy jogsim is csak idén lett.

14. Az autó fenntartása lehet pont ugyanolyan felelőtlen döntés, mint elverni sok-sok pénzt cigire, energiaitalra, piára. Te nem olvastad még a Kiszámolót, vagy mi?

[link]

[link]

[link]

28/F

2020. aug. 12. 07:35
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem zárd magadra az ajtót és zokogj. És írj ki 100 kérdést a szemét nőkről.

Mondjuk ugyanezzel az energiabefektetéssel a jogsit is letehetnéd. De te tudod..

2020. aug. 12. 09:29
 16/40 anonim ***** válasza:
91%
Az hát, ezek csak nyihogni tudnak ahelyett, hogy tennének magukért valamit.
2020. aug. 12. 09:49
 17/40 anonim ***** válasza:
48%

Próbálkozhatsz de nekem nem kellenél mert nem tudok mit kezdeni egy jogsinélküli pasival amikor minden párom levitt nyaralni a tengerhez. Vonatozunk?...v mi a f.

Természetesen nekem is van kocsi is jogsi is, akkor minimum elvárás hogy neki is legyen. De zsák a foltját megtalálja, inkább hasonlódhoz több esélyed van.

2020. aug. 12. 10:12
 18/40 anonim ***** válasza:
46%
17. Te egy férfi troll vagy?
2020. aug. 12. 15:07
 19/40 anonim ***** válasza:
18. Miért volnék az?
2020. aug. 12. 16:34
 20/40 anonim ***** válasza:

Mert ezt általában az itteni incel/troll férfiak csinálják, hogy nőnek kiadva magukat ráerősítenének azokra a sztereotípiákra, amiket ők hisznek a nőkről, de amiket a valóság nagyon nem igazol.

Mintha arról kezdenél beszélni, hogy neked tényleg csak a jóképű, magas, izmos, pénzes, tökös, magabiztos, vicces, beszédes csávók kellenek.

2020. aug. 12. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!