Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetbe nővel ne is próbálkozzak?
Nekem van jogsim, a páromnak aki 6 évvel idősebb nincs. Más az anyagi hátterünk, nekem tudtak segíteni a szüleim megszerezni a jogsit. Ennyi.
Nem hiszem hogy egy kapcsolatban ez lenne a mérvadó, vagy amiatt nem működne. Ha valaki emiatt szakít, ott eleve volt valami gond, ez csak kifogás
Nem tudom miről beszéltek komolyan. 20-25 éves egyetemista lányokkal szoktam ismerkedni és úgy a bő 80%-uk teljesen leszarja, hogy még nincs kocsim és hogy jogsim is csak idén lett.
14. Az autó fenntartása lehet pont ugyanolyan felelőtlen döntés, mint elverni sok-sok pénzt cigire, energiaitalra, piára. Te nem olvastad még a Kiszámolót, vagy mi?
28/F
Szerintem zárd magadra az ajtót és zokogj. És írj ki 100 kérdést a szemét nőkről.
Mondjuk ugyanezzel az energiabefektetéssel a jogsit is letehetnéd. De te tudod..
Próbálkozhatsz de nekem nem kellenél mert nem tudok mit kezdeni egy jogsinélküli pasival amikor minden párom levitt nyaralni a tengerhez. Vonatozunk?...v mi a f.
Természetesen nekem is van kocsi is jogsi is, akkor minimum elvárás hogy neki is legyen. De zsák a foltját megtalálja, inkább hasonlódhoz több esélyed van.
Mert ezt általában az itteni incel/troll férfiak csinálják, hogy nőnek kiadva magukat ráerősítenének azokra a sztereotípiákra, amiket ők hisznek a nőkről, de amiket a valóság nagyon nem igazol.
Mintha arról kezdenél beszélni, hogy neked tényleg csak a jóképű, magas, izmos, pénzes, tökös, magabiztos, vicces, beszédes csávók kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!