Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 múltam merre lehetne ismerkedni ebben a korban?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ismerkedesi lehetőség. Csak az internet, de ott meg rengeteg kamu profil van. Meg elég komoly pénzeket kérnek el, hogy tudjál írni2020. aug. 9. 17:30
11/16 anonim válasza:
És egyből az utca jut eszébe, hát én besz*rok komolyan mondom...
De amúgy akár ott is, igen!
12/16 anonim válasza:
9. Nem.
Azt érted/értitek, hogy a Tinderért más lakóhelyen élve más összegeket kell fizetni ugyanazért? Mert lakóhely szerint allokál az app.Ha Pesten vagy, akkor neked drágább mint Szegeden. Nyugat-Magyarországon drágább, mint Kelet-Magyarországon. Stb. Az országok közti különbségekrők nem is beszélek. Nem ugyanannyiba kerül a Tinder mindenhol.
Tehát ott ahol te laksz, neked tényleg a sima havi az 9000 (+áfa, vagyis inkább 11). Nekem Szegeden havi 6000 áfával. A sima egy hónapos csomagot mondom, a te képeden a jobb oldalit. (Csak nekem most nincs fent az app, mert tavasszal lett barátnőm.) De a márciusi emailjüket belinkeltem.
13/16 anonim válasza:
És mégis mi a jó életet csináltál eddig? Hol az eredménye? Azzal miért nem tudsz csajozni?
14/16 anonim válasza:
Beszelgess a penztaros csajokkal, jarj el szorakozni, beszelgess a kalauznovel a vonaton, vagy jarj el sportolni, kutyat setaltatni, vagy szolits meg egy kutyat setaltato not h cuki a kutyája (persze csak ha tenlyeg szereted oket). Ez csak néhány példa, de tele van még az elet olyan szitukkal amikor konnyu beszelgetesbe elegyedni. Utána meg ha szimpi vagy neki akkor hivd el randizni.
15/16 anonim válasza:
Képzések, konferenciák esetén is lehet ismerkedni.
16/16 anonim válasza:
Ha csinálsz egy jó Tinder profilt, megéri az a párezer Ft. Egyetlen bulira is simán el lehet költeni annyit és ott nem min. több ezernyi potenciális partnerrel találkozol, aki kifejezetten párt keres, hanem max. pár tucatnyival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!