Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 múltam merre lehetne ismerkedni ebben a korban?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ismerkedesi lehetőség. Csak az internet, de ott meg rengeteg kamu profil van. Meg elég komoly pénzeket kérnek el, hogy tudjál írni2020. aug. 9. 17:30
1/16 anonim válasza:
Amerre 20-25-30 évesen is, sőt tovább megyek, amerre 40-45-50 évesen is, BÁRHOL. Tényleg. Mindig írom a sablonokat amiket szoktam, de most is azt tudom csak írni, hogy aki tud ismerkedni, az bárhol tud, aki nem tud ismerkedni, az még akkor sem fog tudni, ha egy gyönyörű szép lány bekopog az ajtaján és felkínálja a testét.
2/16 anonim válasza:
Komoly pénzek = havi 3-5 ezer forint?
A randin is ezt mondod majd, hogy ezt a komoly pénzt, ami a számlán van (3-5 ezer ft) nem tudod kifizetni, fizessen már a nő?
3/16 anonim válasza:
2: Milyen 3-5? Tinder gold havi 20ezer és ez csak a kezdet.
4/16 A kérdező kommentje:
Így van nem 3 - 5 ezer forint, badoo se olcsóbb
2020. aug. 9. 18:10
5/16 anonim válasza:
Mi van? Én Szegedről fizettem elő és a Tinder Gold még tavasszal legutóbb 6400 ft-ba került egy hónapra. (És még olcsóbb ft/hóban, ha több hónapra fizetsz elő.)
Be tudom linkelni az emailt amit márciusban kaptam a Tindertől fizetés után. 1 hónap Tinder Gold 5067 ft + 1368 ft áfa.
6/16 anonim válasza:
Itt tényleg csak csicska lúzerek vannak!!
7/16 anonim válasza:
6.-nak.
Pontosan.
Normális FÉRFI bárhol és bármikor ismerkedik.
8/16 anonim válasza:
Há de most nem? Hát egy ismerkedésben sikeres férfi miért szorulna rá, hogy neten ismerkedjen, FŐLEG ITT? Miért tenné? hát miért itt kellene neki? Aki igazi férfi az nem virtuálisan "tud" csak ismerkedni. Szerencsétlenek vagytok, te is kérdező meg akik nem tudnak a nőkkel ismerkedni.
9/16 anonim válasza:
5: Akkor nézd meg jobban, mert az az 5ezer is 9 ám! Igaz, ha egyben leszurkolsz 33ezret, akkor havi leosztásban olcsóbb lehet.
10/16 A kérdező kommentje:
Bárhol, mi az bárhol, utcán, aki ott ismerkedik elég fura az. ?
2020. aug. 9. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!