Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tinderen ha kiderül egy srácról, hogy 3 testvére van, akkor lerázzátok és elkezdtek ismerkedni valaki mással, aki többet fog majd örökölni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 7. 15:59
3/11 anonim válasza:
Féltestvér is számít? Mert akkor most felhívom a pasimat, hogy "bocs, vége, felszínre tört a nőies pénzéhségem" :D
Képzeld, azért vagyok vele, mert szeretem. Szrok a pénzre.
4/11 anonim válasza:
Nem, viszont ha kiderül, hogy 3 gyereke van, vagy legalább annyit akár, akkor dobom. Nem az anyagiak miatt, hanem mert én sok mindent nem éltem meg fiatalkoromban, így hiányzik a szabadság, nem akarom, hogy pár gyerek állandóan rajtam lógjon.
6/11 anonim válasza:
Tekintve, hogy a barátomnak három bátyja és két nővére van úgy, hogy ő a harmadik legfiatalabb hatuk közül, egyáltalán nem zavarna.
Egyébként ha a #2-es válaszoló nem írja, eszembe se jutott volna, hogy a megoszlott örökség miatt kérdezed. Szimplán azt hittem, hogy bolond vagy.
/Amúgy valaki tíz testvér mellett is többet örököl, mint valaki egykeként, szóval ez még ennyire se lehet befolyásoló tényező, ha neked ez számít./
22/L
7/11 anonim válasza:
Kérdező, ez undorító. Mármint az öröklésre gondolni, hiszen az az elmúlást, a szülők halálát jelenti. Soha nem kívánd. Amelyik nő meg ilyen, vagyis ezt nézi, arra a pokol legmélyebb bugyrai várnak és elevenen fog égni a húsa a máglyán. Szóval keress normális nőt, akinek nem az anyagiak vagy az örökség a fpntos.
8/11 anonim válasza:
Mi a pitsa közöm van ahhoz, hogy ki mit örököl? Még akkor sem lenne semmi közöm hozzá, ha házasok lennénk.
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem a tesód miatt kezdenek ismerkedni mással...
10/11 anonim válasza:
Az örökség házasságban is különvagyonnak számít. Mielőtt trollkodsz, nézz utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!