Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan nagy elvárás ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy elvárás ez kedves fiúk / férfiak?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztalom hogy a incel pasik 70 % a egy dolgon vérzik el. Hogy egy teljesen átlag 180/65-70 kg testet nem tud felmutatni. Nem kellenek izmok, semmi extra. Egy hétköznapi kinézet.

Pénz , diploma , humor , jóképűség , lakás , autó , stb már mind csak bónusz ha megvan de egyik barátnőm szerint sem elvárt. Csupán az hogy egy hétköznapi életet és testet fel tudjon mutatni.

Az a halálom mikor valami 100 kilós szörny sörhasával leszólít a buszon hogy “meg kellene ismerkednünk”. Az a tipikus mamahoteles , gyári munkás dagadt idióta .. tudjatok. Mit képzel ? 😂

2020. aug. 9. 08:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Aki bejön, vagy tetszik a másiknak, az 60 kg.-an is bejön, még férfiban is:).
2020. aug. 9. 11:08
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
És te mit tudsz nyújtani? :D
2020. aug. 9. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos genetikailag hajlamos vagyok a hizasra. Le tudok fogyni 100-rol 80 kilo korulire, ha eheztetem magam. 184cm vagyok. Ez van :(

36F incel

2020. aug. 9. 14:45
 14/21 anonim ***** válasza:
97%
Sokan nem hiszik el, de én 195 cm vagyok, 90 kg, átlagos-vékonyabb alkattal, helyesebb arccal. Mégis nem találok barátnőt, mert túl csendes, visszafogott vagyok gyerekkori élmények és a neveltetésem miatt. Nem vagyok nagydumás, tökös, magabiztos, vicceskedő. Ezért nem tudok olyan helyesebb barátnőt találni, amilyet szeretnék. A csajoknak a nagyarcú, tökös, határozott pasik kellenek. Rengeteg tőlem külsőre kevésbé vonzó férfi ismerősömnek van olyan helyes barátnője, akit én is elfogadnék magam mellé. Előfordul, hogy tetszek lányoknak külső alapján, aztán ez elmúlik amikor azt látják nem dumálom le róluk a bugyit, mint a nagydumás srácok, akik a szavaikkal érzelmileg elragadják őket. Én inkább azt látom, hogyha csendes, visszahúzódó vagy, akkor szoptad be nagyon, a kinézetedtől függetlenül.
2020. aug. 9. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Viktor, te vagy az?
2020. aug. 9. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem. De van itt egy Viktor nevű munkatársam a nyári munkán.
2020. aug. 9. 20:49
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
Troll tetszik lenni? 178/82kg, 10 évet "gyúrogattam", nincs reszelő has , de azért az átlag fizikum mai napig megvan. Diploma is megvan lakás, autó, barátnő az nincs.
2020. aug. 9. 21:35
 18/21 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó:

Személyiség? Tökösség, humor, magabiztosság, jó beszélőke, kezdeményezőkészség?

2020. aug. 9. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

14#

Ebben lehet valami,de azért vannak kivételek is csak az olyan ritka mint a fehér holló,de komolyan ismerek összes 2 darab ilyen ember aki vissza húzódó de még is be jött nekik,lett házasság és gyerek is született,kocsi is van na meg lassan alakul nekik is a lakás-ház.

2020. aug. 10. 01:07
 20/21 anonim ***** válasza:
95%
185 cm 90kg vagyok, sportolók és diplomás mérnök vagyok mégis elvérzem.
2020. aug. 10. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!