Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan nagy elvárás ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy elvárás ez kedves fiúk / férfiak?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztalom hogy a incel pasik 70 % a egy dolgon vérzik el. Hogy egy teljesen átlag 180/65-70 kg testet nem tud felmutatni. Nem kellenek izmok, semmi extra. Egy hétköznapi kinézet.

Pénz , diploma , humor , jóképűség , lakás , autó , stb már mind csak bónusz ha megvan de egyik barátnőm szerint sem elvárt. Csupán az hogy egy hétköznapi életet és testet fel tudjon mutatni.

Az a halálom mikor valami 100 kilós szörny sörhasával leszólít a buszon hogy “meg kellene ismerkednünk”. Az a tipikus mamahoteles , gyári munkás dagadt idióta .. tudjatok. Mit képzel ? 😂

2020. aug. 9. 08:13
1 2 3
 1/21 Noren1989 ***** válasza:
100%

Igazàból remélem tudod,hogy nem a magyar àtlag, amit beírtàl. Nekem pl nehezemre esne hirtelen 6centit nőni így 30évesen.

Ha gondolod, hőbörögjünk együtt, vasàrnap reggel!

2020. aug. 9. 08:18
 2/21 anonim ***** válasza:
97%

180-185 vagyok 80-85 kg-al és sportolok(nem egy greg plitt alkat, de fogjuk rá, hogy látszogat).

Diplomáig nem sok van, kocsim/házam még nincs, a többi pedig relatív.

Elvéreztem?

2020. aug. 9. 08:23
 3/21 anonim ***** válasza:
85%

Nőként mondom, nem ezzel véreznek el. Nekem is volt nagyon vékony párom és kicsit ducibb is, mindkettőnek illett a karakteréhez a súlya. Semmi baj nem volt velük.

Az incelek a bdzatlanságukból adódó görcsösség és önzőség miatt véreznek el. Legalábbis nekem semmi bajom nincs velük fizikailag, sőt, többségük simán kinéz úgy, hogy amíg ki nem nyitja a száját, addig teljesen rendben van.

2020. aug. 9. 08:29
 4/21 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, egyszerű vagy mint a faék.

Nem tudom észrevetted-e, nem csak külsőleg, de belsőleg is eléggé eltérő minden ember.

Ezek után már felesleges a hisztid.

2020. aug. 9. 08:30
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Ne haragudj meg de ha pontosan nem vagyok 180 cm akkor ezzel én mit tudok tenni?

Most hízzak meg +5,5kg amikor egyszerűen nem megy?

Ez a tipikus sörhasú mama hoteles legalább megpróbálja,ellenben velem hiába tudok szemezni közben mosolyogni na meg már mondhatni beszélni a nőkekkel egyszerűen nem hinném hogy pont én kellenék nekik.

Múltkor megyek a strandon szimplán csak mosolygok és rá nézek az úszomester csajra,rám néz elmosolyodik majd gyorsan el kapja a fejés és le süti a szemeit,most ilyenkor mit kellet volna tennem?

Menjek oda hozzá?

Pont én mikor nálam sokkal de sokkal jobb testű férfiak vannak,biztosan pont nekem sikerült volna?

Én el fogadom magamat szóval ezzel nincs gond,szeretnék azért változtatni magamon egy kicsit testileg is de az időigényes meló lesz és ez sem garancia.

22F

2020. aug. 9. 08:40
 6/21 anonim ***** válasza:
19%
Annyit még le írnák hogy az úszómester csaj kb 25 lehetett
2020. aug. 9. 08:41
 7/21 anonim ***** válasza:
41%
Az a mamahoteles gyári munkás veled ellentétben dolgozik és nem lóg ki a szájából a kapa. És ezzel elnézést kérek a mezőgazdasági dolgozóktól. Neked az agyad és a szellemed rohadófélben van, remélem, tisztában vagy vele. Meg azzal is, hogy egy rettentő felszínes pitscha vagy, és egy igazságos életben a magadfajták élik le kínkeserves életüket magányban, nem az általad lenézett incelek. De sajnos nem mesekönyvben élünk és tudom, hogy az élet hogy működik...
2020. aug. 9. 08:50
 8/21 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is 2 barátnőm volt életembe.

185/70

Inkább az van hogy én visszahúzódó típus vagyok - de olyan csajok jönnek be akik vagányak, határozottak stb.

Viszont mivel én határozatlan személyiségű vagyok - ezért az ilyen típusú lányok/nők szóba se állnak nagyon velem. Pedig fizikailag nem vagyok csúnya.

Amúgy idővel meg lehetett szokni egyedül. 35 évesen már nem hiányzik ez az egész téma úgy mint régen...

2020. aug. 9. 09:33
 9/21 anonim ***** válasza:
98%
Legalább annyi eszed lenne aranyom, hogy nem mondasz ellent saját magadnak három soron belül, hiszen míg az irományod elején bizonygattad, hogy nem számít a lakás, diploma stb, addig másfél mondattal később már szitokszóként használod a mamahoteles és gyári munkás kifejezéseket.
2020. aug. 9. 10:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

175/60 vagyok, hú akkor kiestem az átlagból. :D

Nem vagyok dagadt, szakmával és érettségivel rendelkezem, autóm van, és a humor meg relatív, úgy mint a szépség is.

Van házam, nem vagyok mama hoteles. :D Itt van rólam és a házamról egy kép:

[link]

2020. aug. 9. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!