Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan rázzak le egy nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzak le egy nőt, aki állandóan irkál, anélkül, hogy megbántanám?

Figyelt kérdés

Van egy lány, mondhatni barátok vagyunk, de úgy érzem ő már többet akar (én nem), és mindig irkál viberen. Megbántani nem akarom, mert tényleg kedves, meg minden. De már napi szinten többször is "zaklat". Pedig néha már csak egy-egy szóval válaszolok, vgagy annyit se, de nem veszi magát észre, ír és ír.

Néha már be sem merek lépni viberre, mert válaszolnom kell.

Mit tehetnék, hogy ne sértődjön meg? Azt mégse mondhatom, hogy ne írj, mert zavar, unom, stb.

Az tudni kell, hogy korábban én is akartam tőle valamit, de most már nem.

2020. aug. 5. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha ti írásod szerint évek óta irkáltok egymásnak akkor miért nem mondod meg neki ezt amit itt írsz egyenesen? Meg Viberen irkálni, az annyira gáz felnőtt emberek esetében-szerintem:D
2020. aug. 5. 17:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Távol lakik, már egy éve nem találkoztunk személyesen.
2020. aug. 5. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ird neki hogy bocs h nem irtam, de kepzeld Rozi talalkoztam egy szep aranyos lánnyal. Lehet lesz belole valami. Így talán érti
2020. aug. 5. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha a barátod akkor hallgasd meg, tippre valami kamubarát vagy (nem hiszek a fiú lány barátságban...)
2020. aug. 5. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd őt kvantumgravitációról, szerintem le fog kopni. A legtöbb lány hülye az olyan témákhoz.
2020. aug. 5. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Kezdj el olyan szövegeket tolni, mint amilyeneket a nők szoktak: mennyire szemetek a nők, akik csak kihasználnak téged, égen-földön nem találni olyan rendes lányt, amilyen ő, mennyire szerencsés lesz az a férfi, aki majd megkaphatja, stb. Ha ebből vágja, hogy menthetetlenül barátzónában van és teljesen esélytelen, akkor rajta már semmi sem segít.
2020. aug. 5. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha ebből nem vágja....
2020. aug. 5. 21:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Van egy jó ötletem. Kérdezd meg, hogy naponta hányszor fingik. Mond azt neki, hogy te átlagosan naponta 4,5 ször fingasz. Kérdezd meg, hogy lefeküdne e Orbán Viktorral, szerinted férfias, elegáns ember.
2020. aug. 5. 22:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Több módszert is ajánlok:

1. Állandóan a világnézetével ellentétes szövegeket írj neki. Ha nem keresztény, írd neki, hogy tegnap rátaláltál Istenre és minden alkalommal idézeteket küldj neki a Bibliából, s kérd meg, hogy ő is térjen Krisztus útjára. Te pedig azon gondolkozol, hogy beiratkozol a teológiára és valószínűleg szerzetesnek állsz. Ha pedig keresztény, akkor azt írd neki, hogy krisnásokkal találkoztál az utcán, s teljesen megtértél, s őneki is csatlakoznia kellene, mert ez az egyetlen igaz út. Amint üresedés lesz Somogyvámoson, leborotválod a hajad és a Krisna-völgybe költözöl.

2. Állítsd be magad politikai fanatikusnak. A világ minden baját X párt vagy az ennek megfelelő világnézet számlájára írd, miközben ajnározd Y pártot és vezetőit. Írd meg neki, hogy az a terved, hogy a jövőben a fizetésed harmadát rendszeresen az Y párt támogatására fordítod, a lakásodon pedig hamarosan pártgyűléseket szervezel, továbbá tüntetésekre jársz.

3. Csak őt kritizáld és semmiben ne érts egyet vele. Sértési szándék nélkül, "jó szándékkal" is kritizáld a külsejét, a gondolkodásmódját, az öltözködését, a döntéseit. Nem elég sovány, nem elég kövér, nem elég barna a bőre, túl világos a bőre, ízléstelenül öltözködik, túl magas, túl alacsony, butaságokat csinál, stb.

4. Ha nem kimondottan kifinomult kulturálisan, akkor állítsd be magad kultúrsznobnak. Például kérdezgesd a képzőművészeti, komolyzenei ízléséről. Kérd ki a véleményét a kortárs magyar költészetről, esetleg küldözgess neki kortárs költők verseiből egyet-kettőt és kérdezd meg, hogy miként értelmezi ezeket a verseket. Küldj néhány absztrakt festményt is linken és érdeklődj, miként értelmezi ezeket. Ha pedig kulturálisan kifinomult, akkor állítsd be magad kultúrpancsernek. Fabrikálj ócska verseket és lelkendezve küldd el neki őket, a véleményét kikérve, és persze megsértődve, ha nem tetszenek neki.

5. Állítsd be magad ébredező biszexuálisnak. Írd meg neki, hogy a múltkor ránéztél egy izmos férfira az utcán és megdobogtatta a szíved, arra vágytál, hogy megfoghasd a kezét.

Ezek a módszerek sorozatban is alkalmazhatók, ha az egyik nem működne, jöhet a következő. Sok sikert!

2020. aug. 6. 07:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak az ingyen "pszichológusa" vagy. Nem érdekli ha nem reagálsz hosszasan, de jólesik neki hogy összeszedi neked mik történnek vele, havernak tekint. Közbe lehet hogy a szomszéd srác tetszik neki, annak meg nem mer írni :)
2020. aug. 24. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!