Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el állandóan az emberek beszélgetés közben?
Long story short, mindegy igazából, hogy párkeresésről, barátkozásról, vagy csak sima netes beszélgetésről van szó, az embereket egyszerűen elnyeli az internet Bermuda-háromszöge legkésőbb 3 nap alatt.
Itt Gyakorin is beszélgettem már több emberrel, akik rám írtak egy hosszabb, kifejtős válaszom után (nem ebben a kategóriában), hogy "igazán zseniális amit írtál, teljesen így gondolom én is, beszélgessünk". Beszélgetünk. Maximum 2-3 napig amíg a másik fél soha többet nem jelentkezik újra, pedig nagy lelkesedéssel ő kezdeményezte a beszélgetést és rengeteget írt, amit én is hosszú üzenetekkel díjaztam.
Mondjuk ez még hagyján, Tinderen és egyéb társkeresőkön még a fórumoknál is rosszabb a helyzet, de gondolom ezt férfitársaimnak nem kell részletezni.
Azért jó 5-10 éve én nem ezt tapasztaltam. Van nem egy internetes barátom régebbről, akiket ugyanígy fórumokon vagy akár videojátékokon keresztül ismertem meg és azóta is tartjuk a kapcsolatot, pedig van amelyikükkel még csak nem is találkoztam élőben soha (pl. mert külföldiek). Szóval ez az "eltűnés" csak az utóbbi pár évben lett "trendi"? Vagy nem tudom, legalább írná le miért, mert kezd frusztrálni, hogy mindig ez van. Vagyis nem mindig, csak az utóbbi 2-3 évben, mióta "divat lett" eltűnni. Valaki segíthetne megérteni ezt, szóval ha gondoljátok írjátok le a gondolataitokat erről.
Trollok,trollok mindenhol :D
A válasz pedig pofon egyszerű. Mert jó dolgukban az helyett,hogy őszinték lennének és megírnák,hogy "bocs,ez nem fog menni" vagy "sajnálom,de már nem akarok veled írni" egyszerűbb szó nélkül eltűnni a láthatárról!
Nagyon sok ember van ilyen,őket ne sajnáld. A nem őszinte emberek kategóriába soroljuk őket :)
Ertelek és megis értelek. Mondhatni így működnek virtuálisan es a valóságban is sokszor az emberi kapcsolatok.
Én életemben először próbálkoztam interneten ,, barátot,, keresni. Aztán négy hónap után ereztem hogy tovább nem szeretné ezt a beszélgetést és elköszöntem tőle. De legalabb nem tünt el megvárta míg én köszönök el tőle. Sokáig gondolkodtam vajon ennek mi értelme volt így? Én ha barátkozom akkor egy egy ilyen kapcsolatomat csak úgy nem szakítom meg ha szimpatikus volt az illető. Azóta sem keresek ilyen kapcsolattartást. Igy mennek a dolgok az interneten...
Bár lehet ezt az emberi tulajdonságok kategóriába írni célszerűbb lett volna, de igazából társkeresőkön is ugyanez van, szóval 50-50.
#3: Mondjuk lehet régen is ez volt, csak régen kifogtam volna az "értelmesebbeket", akikkel hosszú éveken át naponta beszéltünk/beszélünk még mindig? Szerintem akkor a nagy számok törvénye alapján most is ki kéne fogni legalább pár ilyet. Ha léteznek egyáltalán. Volt aki írt és azt se tudtam fiú-e vagy lány, szóval nem feltétlenül van kihegyezve senkire.
Mire számítottál ezen a fórumon? Itt mindenki kétszínű. Ha ott van a hozzászólásod végén, hogy N, máris megy a privát üzenet. Persze, olyankor nagyon egyetértenek és mindent mondanak, hogy bevágódjanak. Amikor kiderül, hogy nem lesz ebből semmi, hagyják a fenébe.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!