Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzak le egy nőt, aki állandóan irkál, anélkül, hogy megbántanám?
Van egy lány, mondhatni barátok vagyunk, de úgy érzem ő már többet akar (én nem), és mindig irkál viberen. Megbántani nem akarom, mert tényleg kedves, meg minden. De már napi szinten többször is "zaklat". Pedig néha már csak egy-egy szóval válaszolok, vgagy annyit se, de nem veszi magát észre, ír és ír.
Néha már be sem merek lépni viberre, mert válaszolnom kell.
Mit tehetnék, hogy ne sértődjön meg? Azt mégse mondhatom, hogy ne írj, mert zavar, unom, stb.
Az tudni kell, hogy korábban én is akartam tőle valamit, de most már nem.
Tudja, hogy most nincs barátnőm.
"Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mit érdekel, hogy megsértődik?"
Mert barátok vagyunk már jópár éve.
Szóval tartalékba jó lesz, hátha meggondolod magad... :D
Mindegy. Ne válaszolj neki egyből. Ha csak egyoldalú lesz a beszélgetés, csak észreveszi magát. :)
Most akarsz tőle valamit vagy sem? Mert egyik pillanatba azt írod régen akartál tőle valamit ma már nem de a következő reakciód hogy de nem ír semmit hogy akar-e valamit.
Te sem vagy biztos magadban de valljuk be te egyáltalán nem is teszel érte de még a barátságotokért se. Nem vagytok barátok legalábbis a te részedről. Jobb lenne neki ha nem vesztegetnéd az idejét és ahogy az első írta megirod szépen hogy ne haragudjon de barát szintjén se őt keresed. Ilyen egyszerűen ha érti jó ha nem és tovább írkál tiltas es kész. Ha mar ennyi ideig huztad az idejet akkor tisztaznod kene hogy barátként se tudsz rátekinteni.
De a tőmondat válaszaid helyett ezt már rég megbeszélhetted volna vele személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!