Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők java tènyleg keptelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők java tènyleg keptelen felnezni egy állami alkalmazott, diplomas ferfira mentotiszt, diplomas apolo, tanar, koztisztviselo), akkor sem ha intelligensebb, mint ők, de sokkal kevesebbet keres?

Figyelt kérdés
Tehat ertelmes, fel lehet ra nezni, de a nadragot anyagilag legtobbszor nem o fogja hordani. Ugye a legtobb no gazdasagit, menedzsmentet, jogit, kozgazt, marketinget, logisztikat, kulkert, stb fog vegezni (10 bol 8 no ismerosom ezeket vegezte el) es joval tobbet fog keresni, mint egy allami alkalmozott (most ne politikusra, orvosra, jegyzore, stb gondoljunk) ferfi. Ideig oraig megy is a kapcsolat, a no eszreveszi, h intelligens, megbizhato, csaladcentrikus, de az anyagiakon 100/99 szer megbukik a dolog. Miert konzervativak a nok itthon ennyire? Usaban mar 60% ban a nok keresnek tobbet, es ott ez mar elfogadott. Itthon miert elunk meg abban, h csak a ferfi kereshet tobbet?
2020. aug. 1. 12:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
Hadd döntse már el mindenki, hogy milyen szempontok szerint választ párt magának. Ha valaki csak akkor érzi jól magát, ha kéthavonta jár trópusi nyaralásokra, akkor nyilván nem az ápoló vagy a tanár lesz a számára megfelelő partner. Ugyanígy én pl leendő orvosként nem jönnék össze olyannal, aki kéthavonta szokott trópusi szigetekre utazni, mert se időm, se pénzem, se kedvem nincs és nem is lesz ilyesmire a következő 20-30 évben.
2020. aug. 17. 17:43
 22/25 anonim ***** válasza:

Te melyik részét nem érted annak, hogy pénzből él az ember? :) A leendő gyerekre baromi sok pénzt kell költeni, ruhák, ennivaló, beiskolázás, szakkör, különtanár, sport, stb. Ezt miből finanszírozzák az emberek, ha nem pénzből?

De nem is kell a gyerekre gondolni, elég a kapcsolatra: meddig marad fenn egy kapcsolat közös élmények nélkül? Pénz nélkül milyen közös élményeket szerzel a pároddal? A városbeli séta és otthoni filmezés egy idő után baromi uncsi lehet...

2020. aug. 17. 17:45
 23/25 A kérdező kommentje:
Rendőrtiszt vagyok.
2020. aug. 17. 17:48
 24/25 anonim ***** válasza:

18-as vagyok megint.

Szerintem semmi negativat nem mondtam csak probaltam megértetni veled hogy ez nem feltetlen a konzervatívsagrol szól. Vagy arról hogy a nők lenézik azokat akik nem keresnek jól.

Szimplán mindenkinek mások az igényei biztos hogy van olyan is aki nem igenyli az etterembe jarast, wellnessezest vagy a biztos anyagi hátteret hanem úgy van vele hogy “majd lesz valahogy” Vagy csak szeret szerényen élni és a kicsit beosztani amennyire tudja .

De nem mindenki ilyen és ezt el kell fogadni

És egyébként azért is választ szerintem sok no olyan munkát amivel tudja hogy jól tud keresni mert így nem szorul ra más pénzére de nyilván nem fogja egy masodik személy miatt lejjebb adni az igényeit.

2020. aug. 17. 17:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Megkeseredett vagy! Ez a baj veled! Mentél volna kórházi kisegítő személyzetnek. Sokkal boldogabb életed lenne!
2020. aug. 17. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!