Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők java tènyleg keptelen felnezni egy állami alkalmazott, diplomas ferfira mentotiszt, diplomas apolo, tanar, koztisztviselo), akkor sem ha intelligensebb, mint ők, de sokkal kevesebbet keres?
Te melyik részét nem érted annak, hogy pénzből él az ember? :) A leendő gyerekre baromi sok pénzt kell költeni, ruhák, ennivaló, beiskolázás, szakkör, különtanár, sport, stb. Ezt miből finanszírozzák az emberek, ha nem pénzből?
De nem is kell a gyerekre gondolni, elég a kapcsolatra: meddig marad fenn egy kapcsolat közös élmények nélkül? Pénz nélkül milyen közös élményeket szerzel a pároddal? A városbeli séta és otthoni filmezés egy idő után baromi uncsi lehet...
18-as vagyok megint.
Szerintem semmi negativat nem mondtam csak probaltam megértetni veled hogy ez nem feltetlen a konzervatívsagrol szól. Vagy arról hogy a nők lenézik azokat akik nem keresnek jól.
Szimplán mindenkinek mások az igényei biztos hogy van olyan is aki nem igenyli az etterembe jarast, wellnessezest vagy a biztos anyagi hátteret hanem úgy van vele hogy “majd lesz valahogy” Vagy csak szeret szerényen élni és a kicsit beosztani amennyire tudja .
De nem mindenki ilyen és ezt el kell fogadni
És egyébként azért is választ szerintem sok no olyan munkát amivel tudja hogy jól tud keresni mert így nem szorul ra más pénzére de nyilván nem fogja egy masodik személy miatt lejjebb adni az igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!