Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők java tènyleg keptelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők java tènyleg keptelen felnezni egy állami alkalmazott, diplomas ferfira mentotiszt, diplomas apolo, tanar, koztisztviselo), akkor sem ha intelligensebb, mint ők, de sokkal kevesebbet keres?

Figyelt kérdés
Tehat ertelmes, fel lehet ra nezni, de a nadragot anyagilag legtobbszor nem o fogja hordani. Ugye a legtobb no gazdasagit, menedzsmentet, jogit, kozgazt, marketinget, logisztikat, kulkert, stb fog vegezni (10 bol 8 no ismerosom ezeket vegezte el) es joval tobbet fog keresni, mint egy allami alkalmozott (most ne politikusra, orvosra, jegyzore, stb gondoljunk) ferfi. Ideig oraig megy is a kapcsolat, a no eszreveszi, h intelligens, megbizhato, csaladcentrikus, de az anyagiakon 100/99 szer megbukik a dolog. Miert konzervativak a nok itthon ennyire? Usaban mar 60% ban a nok keresnek tobbet, es ott ez mar elfogadott. Itthon miert elunk meg abban, h csak a ferfi kereshet tobbet?
2020. aug. 1. 12:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem arról van szó, hogy képtelen felnézni egy nő mondjuk egy tanárra vagy egy alacsony jövedelmű közalkalmazottra. Nagyon sok nő tudja tisztelni ezeket az elhivatott embereket és tudna is társuk lenni. Szóval rosszul látod szerintem az eredendő okot a jelenség mögött. A valódi ok az, hogy az olyan helyzetekben, ahol a nők válogathatnak sok-sok férfi között, vagy legalábbis ennek az illúzióját élik át (pl. internetes társkeresőkön), inkább eleve olyanokkal szeretnek a nők ismerkedni, akik amellett, hogy tetszenek nekik, egyben anyagi biztonságot is jelentenek. Éppúgy, mintha beengednének téged egy cipőboltba, hogy szabadon és ingyen válassz magadnak egy pár cipőt, nyilván a külsőre tetsző cipők közül azt vinnéd el, amelyik bőrből készült, sőt már eleve csak a bőrcipők között válogatnál, hogy az időddel takarékoskodj.
2020. aug. 1. 14:54
 12/25 anonim ***** válasza:

Utolsó nem ez a probléma. Hanem az hogy nem ért meg három dolgot 1. Van e vonzódás szikra, kémia, erzelmi kémia, tetszenek-e egymásnak úgy ahogy vannak, van-e szerelem 2. Hasonló gondolkodás, hasonló érdeklődés 3. Bírja e lelkileg a másik szakmáját vagy sem, mert ha nem előbb utóbb elidegenednek egymástól vagy mindig kívülállónak, oda nem tartozónsk fogja magát érezni.

Én jeleztem hogy én szerintem nem bírnám de úgyis ilyen helyzetekbe a szerelem dönt és két ember. Már másodjára irták neked hogy egészségügyi dolgozóknak mind volt párkapcsolata.

Ha bemegy az ember a cipő boltba nyilván azt a cipőt veszi meg amelyik tetszik neki és kényelmes és jól érzi magát benne. Ez is skatulya ez a bőr cipő, én speciel szeretem a vászon cipőket vagy a textilből készült cipőket is de a horgolt cipőket, csizmákat is de ugyanígy vagyok a gumi cipővel is vagy a lovaglócsizma stílusú gumicsizmával is nem feltétlen kell bőrnek lennie sőt ha bőr akkor igyekszem műbőr csizmát venni állatvédelem miatt.

Hagyjátok már abba azt a nyamvatt skatulyázást mert nagyon unalmas.

2020. aug. 1. 15:08
 13/25 anonim ***** válasza:
*tartozónak
2020. aug. 1. 15:09
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Mentősök ordenáré emberek. Mikor vártam a sürgősségin, hallottam, miket beszélnek, emberek közelébe nem engednék ilyen szardarabokat.
2020. aug. 1. 20:00
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon felnézek a mentősökre, mert életeket mentenek, a tanárokra pedig azért, mert az ő kezükben van a jövő. Azt pedig dühítőnek tartom, hogy pont ők keresnek ilyen keveset, jobban is megbecsülhetnék őket.

Ami a társkeresést illeti, nem az alapján fogok választani, hogy mi a foglalkozása, vagy hogy mennyi a fizetése.

2020. aug. 16. 21:10
 16/25 anonim ***** válasza:

"jó kapcsolatokkal,"

Magyarul: Nem gond ha férfi korrupt, csak jól keressen.

2020. aug. 17. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
Én tisztelem azokat az embereket (nemtől függetlenül) akik a felsorolt hivatások valamelyikét űzik, DE pénzből élünk. Szegény családból származok, nagyon sokat nélkülöztem, és nagyon sokat tanultam és képeztem magam, hogy a jelenlegi életszínvonalon tudjak élni (ami most sem olyan luxus, csak most már nem az van, hogy hónapokig gyűjtögetünk valamire mint amikor gyerek voltam, hanem meg tudom venni magamnak azt, amit szeretnék probléma nélkül, és nem csak 3 pulcsim és 2 nadrágom van....), és ezt az életszínvonalat nem szeretném lejjebb adni senki kedvéért sem. Sőt, a gyerekemnek is legalább ilyen életszínvonalat szeretnék biztosítani, amit egy minimálbért keresővel nem feltétlen tudok megtenni, mivel az én fizetésem esik ki mert én maradok otthon a gyerekkel a szülés után.
2020. aug. 17. 17:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem feltetlen a szakmáról van szó és egyébként én nagyon sajnálom és undorítónak tartom hogy pont azok az emberek keresnek a legrosszabbul akik a legtöbbet teszik ertunk.

Viszont leginkább szerintem arról van szó hogy ha valaki társat keres igen is megnezni azt is hogy milyen egzisztenciaval rendelkezik hiszem ha tetszik ha nem pénzből élünk és igen is a penz boldogít ( pénzen veszel élményeket, kényelmet, egészséget stb)

Az én szemszögem az hogy minimum legyen annyija mint nekem mivel nem vagyok hajlando lejjebb adni az igenyeimbol (szép helyekre elmenni új helyeket kipróbálni)

Ez nem azt jelenti hogy a pénzére megyek mert kifizetem én magamnak is de ne hogy már azért ne tudjak majd elmenni egy szép etterembe pl mert a paromnak nem telik ra

És az a tapasztalatom hogy viszont ha hosszutavon én fizetem a részem vagy esetleg meghívom a masikat és kovetkezonek ő hív meg hat sérti a férfi egojat . Nálam pl szült már ez vitat hogy menni akartam valahova de a masiknak drága lett volna a hely és azt meg nem akarta hogy én fizessek.

2020. aug. 17. 17:14
 19/25 A kérdező kommentje:
Ergo megint csak a pénznél lyukadtunk ki......
2020. aug. 17. 17:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Azt meg nem viszitek a sírba maagtokkal...Jó eséllyel 65-70 évesen meghaltok, de akkor is csak a pénz lesz az Atyaúristen?
2020. aug. 17. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!