Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkersős nőket kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkersős nőket kérdezem, hogy miért megeröltető energiát belevinni a levelezésbe?

Figyelt kérdés

Ha már szimpatikusnak jelöljük egymást, akkor utána miért nekem kell könyörögnöm hogy válaszoljanak az üzenetre, ha addig nem törölnek le , vagy nem tiltanak.

Értem én hogy hú de sok férfi van, meg mindenki ír, de akkor könyörgök válassz azt jobbra akivel tényleg beszélgetnétek is. Kb 1 napja vagyok fent fél év után de már most elment tőle a kedvem.

Régen menő volt a tinderezés de most már teljesen gáznak érzem mind a két nem részéről. Máshol ugye meg nincs fent senki. Egyáltalán hol vannak a normális szingli nők akik még hajlandóak is ismerkedni ?

2020. júl. 31. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos (nem bántásképp, tisztelet a kivételnek, biztos van) a társkeresős nők elég jó része buta. Nagyon. Úgy képzeld el, hogy volt, hogy üres adatlapja alapján próbáltam oldani a dolgot "Mit írnál egy idegennek bemutatkozásképp, mit érdemes rólad tudni" típusú kérdéssel. Válasz "Ne akarjon megváltoztatni". Ez a színvonal értelmileg, ami fájdalmas. Szóval még ha válaszolnak is, akkor sem biztos, hogy úgy érzed majd, hogy választ kaptál. Borzalmas.
2020. júl. 31. 07:33
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Nőként mondom, ha könyörögni és erőltetni kell, már rég rossz mindkét nemnél, és nem azért nem töröl vagy tilt, mert akar valamit, hanem mert még törölni is lusta, nem érdekli. Tiltani meg minek. Gondolom, nem zaklattad. Sosem tiltottam senkit pusztán érdektelenségből. Lehet, hogy menet közben meggondolta magát, mégsem jössz be neki, véletlenül húzott jobbra, stb.

Aki érdekel bennünket, attól lelkesen kérdezünk is, nemcsak válaszolunk.

Ha ezt nem tapasztalod, akkor lépj tovább, jöhet a következő, ne lovagolj ezen, mert kár.

2020. júl. 31. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Kész röhej! A férfiak és a nők is erre panaszkodnak, hogy senki nem ír senkinek, csak húzgálják jobbról balra, balról jobbra őket.

Úgy látom, ma már mindenki az égiektől várja a megváltást és a normális társat, tenni érte egy szalmaszálat sem akar.

2020. júl. 31. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Az a gond, hogy a keresők 80 százaléka könnyű kapcsolatért, szexért van fenn. Az ilyen nem fog válaszolni, mert kiszűri, hogy te nem azt akarsz. A normálisak lassan már elmenekülnek minden társkeresőről, mert az igénytelen, buta, szexhajhász egyedek vették át az uralmat.
2020. júl. 31. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
"olyan nőt szeretnék, aki nem a telefont nyomkodja végig" - "de azért azonnal válaszoljon, ha ráírok" - általánosítás a férfiakról
2020. júl. 31. 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Mert aki nem néz ki elég jól, az az ő szemükben nem ember, így annyit sem érdemel, hogy visszaírjanak neki.
2020. júl. 31. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Akkor ne huzzon jobbra. A nők szemében mindenki szamár, senki sem ló, mert mindig jön/jöhet egy "lovabb". Ezt az időapu szokta megállítani 35 év körül...
2020. júl. 31. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!