Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » PCOS-ra ment már rá kapcsolatod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PCOS-ra ment már rá kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Szörnyű érzés,hogy a tünetek mennyire leépítik a kapcsolathoz való esélyt.Aknés bőr,szőrösödés nőként stb.Ti,akik küzdötök a betegséggel,kaptatok már visszautasítást emiatt?

2020. júl. 30. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Látszik, hogy férfi vagy. A nők közel több mint 3/4 része PCOS, kinél rejtve, kinél aktív-de egyiknél sincs ennyire gáz mint amit itt te vizionálsz magadban:DD Bár szereztél pár kellemes percet vele:D
2020. júl. 30. 20:56
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
A szőrősödés annyit tesz, hogy dús hajuk van, és nem 7 hetente mennek gyantáztatni csak 5 hetente. Érzed mekkora gáz amit itt kérdésben leírtál?:DD
2020. júl. 30. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Ha pedig rendszeresen járnak kozmetikushoz, akkor volt akné, nincs akné. Világos?:D
2020. júl. 30. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
A kérdésedre pedig a válasz: nem. Sosem.
2020. júl. 30. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Egyesekkel ellentétben én szedem a gyógyszert és szigorúan tartom az orvos által előírt diétát. Ma már senki nem mondaná meg rólam, hogy van ilyen bajom.
2020. júl. 30. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem. A hajam szerencsére - lekopogom- nem hullik, a bőröm sosem volt tökéletes, de egyáltalán nem gáz. Túlsúlyom nincs. A szőrösödéssel sokat szenvedtem, de a normális férfiak jóval megértőbbek, mint gondolnánk. Igyekszem igényes lenni és rendszeresen szőrteleníteni, de nyilván nem lehet mindig babapopsi bőröm. Évek alatt viszont rengeteget kopott, szerintem mostanra nem rosszabb, mint más nőknek.

Az egyetlen dolog, amitől valóban félek, és szerintem tényleg rámehet egy kapcsolat, az a meddőség. Tudom, hogy a párom szeretne gyereket és én is. Nem tudom, hogy ha meddőségi kezelésre szorulnánk, vagy egyáltalán nem jönne össze, az mennyire viselné meg a kapcsolatot. De ez a jövő zenéje.

2020. júl. 30. 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
98%
3: rendszeresen jàrtam kozmetikushoz. Ilyen-olyan dràga hàmlasztàsok, gyógyszeres kezelés,villanófény és miegymàs. Egy vagyont költöttem a pattanàsmentesítésre. Nem kis pattanàsokra kell gondolni, hanem nagy göbökre. Nekem még mindig vannak, pedig 39 vagyok. Szerencsére màr "szelídebbek", nem 2-3 centisek. És igen, nekem befolyàsolta. Soha nem mertem ismerkedni, és nem jàrtam sehovà, hogy ne is làssanak, kivéve ahovà kelett. De csúfoltak, agresszívak voltak velem, és nem voltam népszerű. a szőrösödés engem nem érint, de van baràtnőm, akinek a belső combjàn kell àllandóan plusz szőrtelenítés. Illetve egy, akinek többéves kapcsolata ment majdnem tönkre, mert kétszer elvetélt, mielőtt megszülte az első gyerekét.
2020. júl. 30. 21:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó Válaszoló! Végre egy értelmes válasz,aki érti és tudja,hogy a tünetekre a mai napig sincs megfelelő kezelés.Kozmetikus,ne nevettessetek! Mint halottnak a csók.És igen,sajnos a gyerekvállalás kérdése nagyobb gondokat okozhat még,mint a külső.
2020. júl. 30. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Gebe vagyok, ragyás az arcom, hátam, mellkasom, tocsogóan zsíros az arc- és fejbőröm, szőr is van mindenhol. Ja, nyertem ám egy rosaceát is, így igazán csodálatos a fejem. Olyan krva ronda vagyok, hogy normális, egészséges férfinak nyilván nem kellek.
2020. júl. 30. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vicces. Aszondja', 5 meg 7 hetente... Hogyne. 2-3 naponta! Nem, nincs tévedés, nem borotválkozásról van szó. A dús hajat meg bszhatom, ha vékony szálú, pocsék szerkezetű, gubancolódó, a tövét naponta, a hosszát viszont csak 2-3 hetente kellene mosni...

Kozmecicuska erre a brutál bőrre? Ennyi erővel ráolvasással is lehetne próbálkozni, pont ugyanannyira hatékony mindkettő. Így van, semennyire.

Még hogy nincs ennyire gáz senkinél sem... Hogyne volna.

9-es voltam.

2020. júl. 30. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!