Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyannak tetszel aki neked nem, téged is felidegesít?
Engem rendesen fel stresszel, ráadásul sokszor történik, hogy olyanok akiket észre sem vennék, szinte felkínálkoznak.
Akihez meg én vonzódnék az meg engem nem vesz észre.
Ez valami idegesítő szívatás az élettől!!!
Ha próbálkozott személyesen és nem vette tudomásul a nem szót és ennek ellenére zaklatna akkor elkönyvelem hogy pszihésen is beteg és akkor jogi segítséget kérnék természetesen dühösen.
Azt tisztelem aki megérti hogy nem sajnálom is mert érzéseket táplál és nehéz a viszonzatlan szerelem ezért mindent elkövetnék hogy ne kelljen velem egy légtérbe lennie sokáig ha látom rajta hogy nagyon szenved emiatt de érti a nemet.
De azt nem tudom megérteni aki a nem ellenére is zaklatja a másikat.
Természetesen idegesítő lenne!
* Azt tisztelem, aki megérti, hogy nem. Sajnálom is, mert érzéseket táplál.
Javítva
Egyszerű a megoldás.Mi lenne,ha csupán emberként tekintenél rájuk.
Van eltérés a beszélgetés,és flörtölés között.Ha vagy olyan kifinomult,akkor ezt bunkómód nélkül is tudod közvetíteni.
Hát sajnos ez van,hogy nem egy zárdában,vagy egy szigeten élünk,és el kell viselni ,vannak körülöttünk emberek,akik neadjisten még beszélni is szoktak egymással.Néha ismeretlenekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!