Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felidegesített nagyon, mit tegyek?
Jelentéktelen apróságból óriási csetepatét rendezett a párom. Kérlek ne nevessetek ki, de tudom röhejes az egész. Huszonévesek vagyunk, én vagyok a nő, 1 éve vagyunk együtt.
Facebookon volt egy régebbi kép róla, ami nekem nagyon tetszett. SZINGLI korában készült még, szivecskét mutatott. Rá pár összejött egy lánnyal akivel 6 hónapig voltak kb. együtt. Elvileg azt a képet a lány kérésére rakta ki, de a lány nem kommentelt oda semmit, és ő sem, csak a barátai írtak oda: "na vajon kinek szól a szivecske? :P" Erre a párom csak annyit írt, hogy menjetek innen fiúk, nem nektek szól.
Tudom én, hogy a volt barátnőének írta a kommentet és miatta rakta fel a kéde a képet szin
Bocsi véletlen elküldtem a kérdést (telón vagyok), még folytatom. Szóval tudom én hogy a volt barátnőjének kommentelt és miatta rakta fel, de mikor készült a kép, szingli volt még.
Nem sokra rá miután a csaj szakított vele, összejött velem. Én most 1 év után odaírtam a képhez hogy ez a kedvenc képem rólad szerelmem. Erre megsértődött hogy mit képzelek én hogy oda írok, annak a nőnek rakta ki és nem nekem, erre letörölte a képet.
Szerintetek normális?
*Rá pár hónapra összejött azzal a nővel
Az volt a kedvenc képem róla, de most egy világ tört össze bennem, hogy azt a szinglikori képét az exével köti össze. Borzasztóan rosszul esik.
Hát szerintem mindketten hibásak vagytok. Kezdjük veled:
- Mi a jóságos égnek kell odaírni BÁRMIT, ha tudod, hogy az exe miatt lett kirakva. Ez olyan érzést kelthet, mintha a múltjára is rá akarnád tenni a mancsod. Persze ez felveti a kérdést, hogy mért kelt benne olyan érzést?
- Ő miért tart kint ilyen képet, ha már egyszer vége és le van tudva az egész? Mért akad ki rajta? Ha őszintén ez a kép tetszik róla a legjobban és SEMMI más hátsó szándék nem volt, akkor felesleges a balhé.
A megoldás az lett volna, ha nem hagyja kint a képet, te pedig nem kommentelsz alá. Ez a sértődés egy kicsit olyan érzést kelt bennem, mintha azért még fontos lenne számára az ex valamennyire, ha a te kommented nem akarja ott látni... na mindegy.
Kérdező, igazad van, elég bunkó dolog volt ez a párodtól.
Ha szeret Téged, akkor örülnie kéne, bármivel is kedveskedsz neki.
Elgondolkodtató.
Miért hibáztam hogy odakommenteltem kedves szavakat egy régi képéhez ami az én kedvenc képem róla???? Ezt meg tudnád nekem magyaràzni??
Biztos én vagyok a hlye, hogy nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!