Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki lehet birni, h napokig ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki lehet birni, h napokig ne beszelj a paroddal, mert eppen felidegesitett?!

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 óráig is nehéz lenne ha szeretem.
 2/11 anonim ***** válasza:
igen
 3/11 anonim ***** válasza:

nincs párom

Ettől függetlenül én szerintem nem birnám ki.

Inkább problnám megoldani a helyzetet és megbeszélni vele akármi is történt :)

21/F

2012. febr. 6. 21:35
 4/11 A kérdező kommentje:
En is szeretem, de nem akarom h azt higyje magarol h o az atya uristen, aggodjon egy kicsit!
2012. febr. 6. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Szemét dolog... pár napig esetleg. Inkább beszéld meg vele a gondjaidat, többet érsz, minta duzzogással. Tett olyat, ami miatt megérdemli? Ha tényleg szeret, ez fáj neki a legjobban...
2012. febr. 6. 21:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt akarom h fajjon neki, majd maskor szebben szol bele a telefonba, igy jobban felfogja majd!
2012. febr. 6. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Te nő vagy ugye?
2012. febr. 6. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:
te tudod... Ha tényleg megérdemli akkor esetleg. De ne ez legyen a rutin.
2012. febr. 6. 21:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Yes :)
2012. febr. 6. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor ez csak hiszti ugye? Miért kell mindig játszmázni? Miért kell hidegháborút kezdeményezni? Miért nem lehet belenézni a szemébe és megbeszélni vele a problémádat?
2012. febr. 6. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!