Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen időközönként vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként vagy együtt a pároddal?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik már több éve együtt vannak. Milyen sűrű az intimitás a kapcsolatotokban?

Mi lassan 3 éve leszünk együtt, de mostanában sajnos elég ritkák az együttlétek, ha van is hetente-kéthetente 1x. Akkor is egy gyors valami. Nagyon szeretem a párom és ő is engem, de úgy érzem ezen a téren már nem vagyunk a toppon. Ez teljesen elveszi az önbizalmam. Volt már valaki hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg? Nem akarom elhagyni!

2012. jan. 31. 19:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Mi négy éve vagyunk együtt,és kb hetente 3-4 alkalommal vagyunk együtt,úgy hogy a párom a munkája miatt nincs itthon minden nap.
2012. jan. 31. 19:18
 2/27 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Mi 3 éve vagyunk együtt, nálunk is volt ilyen időszak, hogy kb. havonta 2-szer voltunk együtt. Az elég rossz volt, alig találkoztunk. Amúgy attól függ. Ha együtt töltjük a hétvégét akkor kb. napi 3-szor. De minden hétvégét nem tudunk együtt tölteni, így ez 2 hetente van, olyankor péntektől vasárnapig. Hét közben csak 1-2 órára tudunk találkozni, akkor is csak összefutunk valahol a városban. 20l
2012. jan. 31. 19:20
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 3 éve vagyunk együtt, átlag heti 3 alkalommal vagyunk együtt. Ez nálunk régebben sem volt több, sem kevesebb, ezt a szintet kb. tartjuk és elégedettek vagyunk. Szerintem beszéld meg vele, mindenképp attól lesz tartós a kapcsolat, ha megbeszélitek a problémákat. Nem kell szégyelni, hisz a párod. Ha csak magadba fojtod, egyre rosszabb lesz és a kapcsolat is egyre romlik majd. Nem is kell elhagyni! Beszélj vele! Remélem, rendeződnek a dolgaitok!
2012. jan. 31. 19:30
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
mi 5 éve vagyunk együtt, átlagban heti 3 , de ez inkább hullámzó van hogy 1 hétig semmi vagy akár 2 aztán minden nap vagy 2-szer, kinek hogy megy. A legegyszerűbb ha kompromisszumot köttök, vagy kezdeményezz többet, általában a pasik nem pattintják le a nőket ilyenkor elég könnyen begerjednek :)
2012. jan. 31. 19:42
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
Lassan 6 és fél éve vagyunk együtt. Havi 2 alkalommal bújunk össze. Látom, hogy nem kíván igazán akkor sem. :(
2012. jan. 31. 19:42
 6/27 anonim ***** válasza:
11%
hébe, hóba.
2012. jan. 31. 19:45
 7/27 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem, miért haszontalan a válaszom. Azért, mert egyeseknek nem tetszik, attól még így van.
2012. jan. 31. 19:50
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Három és fél éve vagyunk együtt. Volt olyan időszak, amikor havonta egyszer, vagy csak másfél-két hónapban egyszer voltunk együtt. Leültünk, megbeszéltük és lassan bár, de javultak a dolgok, olyannyira, hogy mostanra visszatértünk a heti 6-7 alkalomra. Ennyit igénylünk mindketten, ha éppen olyan időszakunk van, hogy fáradtabbak vagyunk, akkor van, hogy csak heti egyszer vagyunk együtt. Szerintem beszéljétek meg, attól csak jobb lehet :)
2012. jan. 31. 20:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éve vagyunk együtt, heti 3-4 alkalom, nekünk ennyi elég. Persze van amikor ránk jön, akkor napi 3 is elő fordul.

Szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat, amint írtad is szeretitek egymást és nem szabad hagynotok, hogy emiatt mennyen tönkre egy amúgy nagyon jól működő kapcsolat!

Sok sikert!

2012. jan. 31. 20:26
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

9 éve vagyunk házasok. Most a minden másnap, mert tervezzük a kistesót. De elötte is mindig megvolt a heti 3.

Üljetek le beszéljétek meg, hogy miért alakulhatott ez így, és próbáljátok meg együtt tenni ellene!

Sok sikert!

28/N

2012. jan. 31. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!