Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként vagy együtt a pároddal?
Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik már több éve együtt vannak. Milyen sűrű az intimitás a kapcsolatotokban?
Mi lassan 3 éve leszünk együtt, de mostanában sajnos elég ritkák az együttlétek, ha van is hetente-kéthetente 1x. Akkor is egy gyors valami. Nagyon szeretem a párom és ő is engem, de úgy érzem ezen a téren már nem vagyunk a toppon. Ez teljesen elveszi az önbizalmam. Volt már valaki hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg? Nem akarom elhagyni!
7 éve vagyunk együtt.
Változó, mert van hogy naponta kétszer is (ez inkább hétvégén jellemző), van hogy 2-3 naponta, de akad olyanra is példa, hogy heti egy alkalom. De olyanra még nem volt példa, hogy legalább egy hétig ne lett volna semmi.
'Gyors valami', ez nem gond, ha mindkettőtök ezt igényli,a leírt gyakoriság... ez még belefér :-)
Én inkább a ráérős együttlétet szeretném és szeretem ,De mivel a férjem korán eljut a csúcsra ( nem volt ez mindig így, de nem az az ember akivel én sexológushoz fogok járni , aki majd kianalizálja elfojtásait) , így én igencsak nem veszek tudomást az igényeiről , nem vagyok hajlandó azért a pár percért :-) Én megszoktam , ha Ő nem majd megszökik és nem vicc:-)))
Ameddig nem így álltok addig minden oké!
A mi kapcsolatunk másfél éves és fél éve vagyunk együtt. Eleinte a munkabeosztás miatt volt a heti 1-2 alkalom, de mióta együtt élünk, azóta is maradt ez a szám, nem nőtt meg, sőt talán kevesebb lett.
22L, 27F
Mi 7 éve vagyunk együtt, és nálunk is hullámzó a dolog. volt hogy 1 hónapig semmi, de van hogy hetente 2*.
a gyors valamivel nincs gond szerintem abban az esetben ha mondjuk heti 3-szor vagytok együtt, és abból 1 gyors mentet.
én szexi fehérneművel próbálkoztam.
volt egy 5 éves kapcsolatom ahol változó volt nagyon, az elején igen sűrűn, akár naponta, vagy naponta többször is csináltuk, majd fokozatosan ritkult, egészen amíg heti, kéthetentire nem csökkent többnyire miattam, mert én akartam már szakítani a végén, és így próbáltam hanyagolni is a szexet is hogy valamennyire egyszerűbb legyen, ő is kiábránduljon belőlem, de nem így sült el.
Másik barátnőmmel akivel már egy éve vagyunk együtt szintén változó, vele még nem volt olyan hogy a héten minden nap csináltuk volna, igaz olyan se hogy minden nap találkozhassunk, együtt lehessünk. Neki már gyerekei vannak, válásban van. Találkozni csak éjjel tudunk, vagy amikor a férj viszi el a gyerekeket valahová, mert a gyerekeknek nem akar rólam még szólni amíg a válás teljesen be nem fejeződik.
Így sajnos sokszor kevés energiája van rá, hiszen találkozunk pl este 10 után, nálam marad hajnali 4-5 óráig, addig aludnunk is kell, beszélgetnünk, és szeretkezni is. Így nagyon változó hogy mikor csináljuk, volt hogy egy héten 1 alkalomra volt lehetőség, volt úgy is ilyen hogy 4-5 nap nálam aludt mégis csak egyszer voltunk együtt, és olyan is hogy 3 nap találkoztunk mindháromszor csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!