Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen időközönként vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen időközönként vagy együtt a pároddal?

Figyelt kérdés

Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik már több éve együtt vannak. Milyen sűrű az intimitás a kapcsolatotokban?

Mi lassan 3 éve leszünk együtt, de mostanában sajnos elég ritkák az együttlétek, ha van is hetente-kéthetente 1x. Akkor is egy gyors valami. Nagyon szeretem a párom és ő is engem, de úgy érzem ezen a téren már nem vagyunk a toppon. Ez teljesen elveszi az önbizalmam. Volt már valaki hasonló cipőben? És ha igen hogy oldottátok meg? Nem akarom elhagyni!

2012. jan. 31. 19:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15 éve vagyunk együtt 1,5 éve voltam vele együtt utoljára.
2012. febr. 1. 11:52
 22/27 anonim ***** válasza:
Húú érdekes olvasni a hozzászólásokat. Mi a vőlegényemmel 3 éve vagyunk együtt. Nálunk is nagyon változó a dolog, van, hogy egy hétig semmi, aztán napokig minden nap, akár többször is. Átlag heti 2-3.
2012. febr. 1. 12:21
 23/27 anonim ***** válasza:
4 éve vagyunk együtt, havonta jó ha összejön 1x. Ti még szerencsések vagytok.
2012. febr. 1. 14:10
 24/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz, köszönöm, hogy válaszoltatok. Valamin változtatni kell ez 100%, csak még azt nem tudom hogy induljak neki. Próbálok vele beszélni róla, ezt megfogadom! Eszembe jutott még valami! Nem olyan régen tett egy megjegyzést, hogy nem érzi magát jól a bőrében, ugyanis mióta együtt vagyunk sajnos felszedett legalább 15 kilót. Összefügghet ez a két dolog?
2012. febr. 1. 14:42
 25/27 anonim ***** válasza:

9 hozzászóló vagyok ismét.

Szerintem összefügghet a plusz kilóval. Lehet ő úgy gondolja, hogy így kiábrándulsz belőle mert nem így ismerted meg, nem így szerettél bele, és emiatt fél, hogy taszítónak találnád, vagy esetleg nem olyan teljesítményt nyújt mint anno.

De látom ez legtöbb helyen férfi probléma, hogy felszednek pár kilót az összeköltözés után. :) Nálunk is így van, annyi különbséggel, hogy nem okozott semmi gondot a szexuális életünkben.

2012. febr. 1. 14:48
 26/27 anonim ***** válasza:
előző barátnőm nekem is hízott amikor együtt voltunk, sajnos ha már megszerzünk valakit úgy hisszük nem kell erőfeszítést tenni hogy megtartsuk, a biztonságérzet miatt az ember el lustul. Igen, kevesebbet ad magára, kevesebbet törődik azzal hogy jól nézzen ki, és annál inkább próbálja élvezni az életet .. amúgy sportoljatok, menjetek el valami táncot tanulni, fussatok, garantált hogy segíteni fog mindkettőtökön, és azon is hogy még sűrűbben együtt legyetek
2012. febr. 1. 20:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban mindig többet eszik az ember, és észre sem veszi. Közös vacsora, egy kis sütizés stb...Nem az igénytelenség, vagy nemtörődömség jele! A plusz kilók okozhatnak libidó csökkenést (másoknál meg nem).Viszont a fentebbi javaslat, hogy mozogjatok együtt, jó ötlet! Nálunk pl nem vált be. A párom egyedül tornázik, én pedig akkor mozgok, ha nincs itthon.
2012. febr. 1. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!