Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összejöttél a pároddal, később szerettél bele?
Ha igen, mennyi idő múlva?
összejöttem egy fiúval, még nagyon friss a kapcsolat. Kedves, aranyos, jó vele lenni, néha hiányzik, de nem érzem azt, amit az előtte lévő párkapcsolatomnál... Valami hiányzik. Később kialakulhat a szerelem?
Szerintem kialakulhat később,de ebben a te esetedben azért nem vagyok biztos,mert azt mondod,az elöző párkapcsolataidnál nem így volt...
Nálam pl.később alakult ki,amikor összejöttünk nem éreztem semmit iránta,csak tudtam,hogy rendes lesz velem,szimpatikus,és van szexuális vonzódás köztünk.És később pár hónapra,hogy elkezdtünk járni,alakult ki bennem érzelem,amikor már minden érintése sokat jelentett nekem,de hozzáteszem,hogy ő az első szerelmem,így sokkal zárkozottabb voltam érzelmileg amikor összejöttem vele,szóval nálam ezért jött később az érzelem,kötődés...
De ha hiányzik,szerintem az egy jó"jel",azt azt jelenti,hogy vannak érzelmeid iránta,talán kialakulhat.Adj neki egy esélyt.És tudd meg,hogy,ő is így érez-e?
20/L
Igen, mi úgy jöttünk össze, h még nem volt szerelem, csak harmónia, közös vonzalom, stb. Olyan 1-másfél hónap után éreztük először mindketten, h már szerelmesek vagyunk.
22/L ő 31/F
Köszönöm a válaszokat. :)
ma 12:41
Igen, de ott még nem tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!