Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor, hogyan is kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor, hogyan is kell viselkedni ha a barátaiddal vagy és a pároddal?

Figyelt kérdés

Ha egy helyen vagyunk és mondjuk mellettem ül a párom,de én mással beszélgetek akkor utána mindig megkapom,hogy én nem vagyok szerelmes,nem látszik rajtam..

Ha meg adok neki két puszit,akkor az jön,hogy ezt ne itt csináljuk.(Csak sima szájrapuszi,nem ott esszük meg egymást.)

Akkor hogyan is kéne viselkedni?Mert nagyon idegesít már,hogy több ember magyaráz,hogy én nem érzek semmit..áh.

2012. febr. 4. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen, ha azt mondják, ne csináljátok. Ti dolgotok, jól esik, nem "eszitek" egymást, örüljenek ennek. Mondd meg nekik, hogy szereted és kész. Nem kötelező arra nézni.
2012. febr. 4. 15:27
 2/6 Macs1209 ***** válasza:
Ez hülyeség. Ha a párod a GYK-ról tájékozódik, hogy ki mikor szerelmes, akkor meg is érdemli.
2012. febr. 4. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:

A barátaim mondják,hogy nem vagyok az.:)

Köszi a válaszokat.

2012. febr. 4. 15:53
 4/6 Macs1209 ***** válasza:

A barátaid bekaphatják. csak TE és a PÁROD van egy

kapcsolatban. Ha barátaid azt mondják, ugorj a kútba,

kipostolod ide? Na ugye hogy nem (mármint remélem)...

2012. febr. 4. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nyilván nem.:D Csak idegesítenek ennyi az egész.Hiába mondok bármit is.
2012. febr. 4. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Barátodnak mi köze a párkapcsolatodhoz?

Én elküldtem a f*szba nem 1x több barátomat is mikor megjegyzést tettek arra hogy le kellen pattintani pár órára a barátnőmet.

2012. febr. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!