Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktál rondán beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál rondán beszélni a pároddal?

Figyelt kérdés

Pl. olyan szavakkal illetni,hogy g*ci,k*csög,k*urva,szerencsétlen,nyomorék stb. ezek variációi..

Ha igen, mikor szoktatok így beszélni vele?

2012. jan. 26. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem
2012. jan. 26. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
igen, de nem rá
2012. jan. 26. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyűlölöm a trágárságot!

Nem is fogadom el az ismerőseimtől sem.

4/12 MKs ***** válasza:
Volta mar ra pelda szegyenlem is magam erte es mar sose tennek iet sajnos neha hajlamos vagyok azt bantani a legjobban akit szeretek! akkor mondtam neki olyat amikor valami olyannal bantott meg amit pl. mai napig nem tudok elfelejteni
 5/12 anonim ***** válasza:
Annál csúnyább embertelenebb dolgot el sem tudok képzelni. Annak abszolút nincs értelme, az ember csak saját magának az IQ hányadosát mutatja be amire bizony ilyen esetben nem lehet büszke, így inkább a ronda beszédeket ki szoktam hagyni főleg párkapcsolatban. Azzal nem lehet megoldani semmit. 26/L
2012. jan. 26. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
"hülye f*asz"-t szoktam használni, de vicces hangsúllyal és csak akkor, ha bunkózik, de nem annyira sértő. ő is tudja, hogy poénból mondom neki, meg én is. ennyi.
2012. jan. 26. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Mi tiszteljük egymást.
2012. jan. 26. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
én simán gecínek meg köcsögnek szoktam szólítani mostanság..:D mert ő megérdemli..:D
2012. jan. 26. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
én is szoktam, de csak hülyeségből...;)
2012. jan. 26. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagyok vmi miatt, akkor azt láromkodva adom elő, de akkor annak súlya van. De nem őt szoktam ezekkel a szavakkal illetni, hanem a történetem szereplőit. Bár a g*cit nem használom, mert sztem az a legocsmányabb szó:)Alapjáraton nem vagyok káromkodós, egy lánynak az nem áll jól, de idegességet levezetni remek. Illetve ha nagyon vicces akarok lenni, akkor mondok rá is ilyeneket, de a hangsúlyból és a ritka előfordulásból, szituációból tudja, hogy ez vicc, és mindig ki is röhög:)
2012. jan. 26. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!