Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol szoktál szexelni a pároddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szoktál szexelni a pároddal?

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm is kollégista. Milyen "érdekesebb" helyeket tudtok ahol szoktatok szexelni?
2012. jan. 20. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Mosógép teteje, íróasztal, volt hogy a játszótéren megálltunk egy kis orális sexre :P persze csak és kizárólag teljes sötétségben!

Zuhanykabinban.. Bár még mindig az ágy a legkényelmesebb.

de még vannak felfedezetlen területek, mint pl: autó, vadles.. :D

2012. jan. 20. 17:45
 2/4 brigi15152 ***** válasza:
Strand, az udvaron, tábortűz, próbafülke, zuhanyfülke a strandon, egy vonzó kis bokor nyáron... Használd a fantáziádat! Rengeteg a lehetőség.
2012. jan. 20. 17:56
 3/4 B.B05 ***** válasza:

A mi kollégiumunkban volt olyan, hogy vasalószoba! Bár én nem ezt a nevet adtam volna neki...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, legtöbbször ágyban szexelek a párommal.

2012. jan. 20. 18:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Mi is az ágyat preferáljuk,de van olyan iskolai hülyeség ami pl szombaton van és benn kell maradni hétvégén tehát 2 hétig nem megyünk haza, és a szüleink se mindig örülnek,hogyha hétvégén nem haza hanem egymáshoz megyünk és szüleink alig látnak,de ő teljesen más kollégiumba van mint én emiatt kérdeztem. Nyáron persze nincsenek problémák de ilyenkor hidegbe kicsit komplikáltabb a dolog.
2012. jan. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!