Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érezted azt hogy közös lesz a jövőd a pároddal?
Hát nekünk elég furcsán és zavarosan indult a kapcsolatunk, mert akkoriban mindketten egy másik kapcsolatba voltunk benn.
De nekem alapból a barna hosszúhajú, és molettebb lányok jöttek be, és fura volt, hogy megtetszett a szőke vékony rövid hajú lány.
Kb. 3-4 hónap együttlét után tudtam, hogy vele akarom leélni az életem, és fordítva is így volt.
Már 3 éve házasok vagyunk, és 7 éve vagyunk együtt.
18 évesen kimaradt a menstruációm, nagyon megijedtem, mert bár védekeztünk, az ördög nem alszik...ő is 18 volt, nagy álmai voltak, többek között, hogy orvos lesz. Azt mondta bármi van mellettem fog állni, elmegy dolgozni, megoldjuk.
A legkomolyabban ekkor éreztem, hogy ez a "18 éves srác" mellettem lesz, nem csak jóban, de rosszban is. Tudtam, nem csak szeret, de felelősséget is vállal adott helyzetben...
Ez volt számomra egy meghatározó dolog.
Szerencsére nem volt gond, nem voltam terhes és már orvosin harmadéves:)
Egyébként naponta érzem, hogy közös a jövőnk, folyton tervezgetünk, idén nyáron költözünk össze...
21-L 22-f
Sosem volt kapcsolatom előtte.
Néhány randi után elkezdett arról beszélni, hogy mennyire jó lenne már ha szeretnél valaki. Könyörögve kért valakit aki vele marad a végsőkig és szereti.
Nem tudnám elhagyni mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!