Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor szakítottál a pároddal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor szakítottál a pároddal mennyi ideig érezted a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán éreztél-e fájdalmat. Kort nemet is írjatok légy szíves valamint, hogy mennyi ideig voltatok együtt.
2011. nov. 17. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Amikor szakítottam valakivel, akkor nem éreztem fájdalmat, mert tudtam miért csinálom.

1.5éves és 4éves kapcsolatnál sem.

28/n

2011. nov. 17. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

szakítottál tehát Te a pároddal, és nem ő veled.

Akkor nem kéne fájdalmat érezned..

6év együtt - 9hónap fájdalom (egyenlőre)

F27

2011. nov. 17. 16:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Gondolom érezted, hogy már nem szereted. Volt akkor már más az életedben vagy egy kis szingli létre vágytál? Nem sajnáltad azt az eltöltött időt?
2011. nov. 17. 16:16
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem is fájdalom, inkább sajnálat amikor bele gondolok a jól eltöltött időkre. Olyankor eléggé összeszorul a szívem.
2011. nov. 17. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem sajnáltam az eltöltött időt. Ami szép volt, szép volt, elmúlt.

Az elsőnél, kiszerettem belőle. A másodiknál, meg így volt helyes.

Én nem szeretek a múlton rágódni. Ami volt, elmúlt. Továbblépek

Első voltam

2011. nov. 17. 16:19
 6/11 Anita91 válasza:
én bántottam meg,én szakítottam. 9 hónap fájdalom,azért csak ennyi,mert 9 hónap alatt sikerült vissza szereznem. azóta 2 éve vagyunk együtt és a menyasszonya vagyok. 20`L
2011. nov. 17. 16:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szakítottam, talán egy hétig voltam kicsit bánatos, mert azért csak hiányzott. Nem voltam szerelmes, az elején sem, azt hittem, majd jön az érzés, hát nem jött... A sors iróniája, hogy velem ugyanezért szakítottak legutóbb, viszont ezt iszonyatosan megszenvedtem, sose küldött még semmi ennyire padlóra, mivel én szerelmes voltam, nagyon... ez 4 hónapja történt, még mindig nem vagyok túl rajta teljesen, de már kezd jobb lenni úgy érzem... Vele 3 évet voltunk együtt.

25 N

2011. nov. 17. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem sokáig, eddig nem igazán voltam szerelmes...
2011. nov. 17. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:

majd belehaltam, és még most is.

18L, fél év...

2011. nov. 20. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 1 hónapig voltam együtt barátnőmmel!És nagyon beleszerettem nem tudom miért....Aztán kidobott azzal az indokkal,hogy nem szeret..Lassan 1 hónapja külön vagyunk de már csak néha néha "fordulok be".. 19/f
2011. nov. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!