ECL nyelvvizsga szóbelijén mikor beszélni kell az elején a pároddal (nem ismered) akkor miről érdemes beszélni? Milyen kérdéseket érdemes feltenni?
How old are you
What is your name
Where did you born
Where do you live
Have you been student yet
Where do you work/Where do you study
How did you get the job
Have you any siblings
Are you married
Have you any children
Ránézel az emberre és annyi kérdést fel kéne tudnod tenni, hogy csak na...
Do you have any hobbies?
What are you doing in your passtime?
Angolból vagy németből mész?
én német felsőfokún voltam, és rajtam kívül csak egy csaj volt ott, egyértelmű volt, h ő lesz a párom. már az elején megbeszéltünk egy-két dolgot, de csak olyan szinten, h hol tanul, mit tanul, hol lakik. amikor bementünk megkérdezte a néni, h ismerjük-e egymást, mondtuk, h nem, majd arra kért minket, mutatkozzunk be egymásnak. akkor ugyanazt elmondtuk németül, amit előtte megbeszéltünk magyarul. :) + még arról beszéltünk, kinek hány testvére van, csak a nagyon egyszerű témákról. de ezt nem pontozzák, ez csak azért van, h feloldódj, hát én nem oldódtam fel, ha lehet, csak még idegesebb lettem, de végül sikerült a vizsga. de arra készülj fel, 1-1,5 hónap, mire felteszik az eredményt.
nem fogsz leégni!
ne aggódj!
mikor mész?
érdemes szóbeli előtt kifaggatni az ott állókat, h ők hányra jöttek, egyet találni fogsz, aki akkora, mint te, és ti is összebeszélhettek, hisz annak a másik fél is örülne. megmondod, h ezt kérdezheti, azt ne, mert arra nehéz válaszolni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!