Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden felidegesít?

Figyelt kérdés
Ha normális kérdést írok ki, arra is jönnek lekezelő válaszok. Én pedig ezen úgy felidegesítem hogy már szinte lassan nyugtatót kell hogy szedjek. Persze ha élőben bánt meg valaki az is nagyon rosszul esik. Tudom hogy ez nem normális dolog. L/22
2015. szept. 11. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Rossz a szexuáls életed? Elhanyagolnak?
2015. szept. 11. 07:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem is volt még szexuális életem.
2015. szept. 11. 07:59
 3/15 anonim ***** válasza:

ez normális dolog,ha valakik bántanak az rosszul esik

hiszen érzelmes ember vagy,ez derül ki belőle

Sajnos nagyon sok ember,nem érzelmes,

nincsenek érzései

Ne foglalkozz ilyen emberekkel!

Kevés jó ember van,sajnos kevés jó választ szoktak írni a kérdésekhez,fórumokon kevés a jó,értelmes válasz.

Lehet jót,lehet kevésbé jót írni,a lényeg hogy értelmes és ne lekezelő legyen!

Minden jót kívánok neked!

2015. szept. 11. 08:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Mindenféle oldalon ahova regisztráltam volt már rossz tapasztalatom. Aki szeretné annak leírhatom privátban.
2015. szept. 11. 08:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem az oldalon vana gond és nem másokkal,hanem veled. Ha valami teljesen lényegtelen dolog ennyire felkavar, az rólad árul el dolgokat. Fossuk itt a szót,de az igazság az, hogy egyáltalán nem lenne szabad figyelembe venni a válaszokat. Teljesen mindegy hogy Pistike vagy Marika mit gondol bármiről is. Rólad meg pláne. Van az ember életében 1-2 fontos ember. Az ő véleményük számít. A többiek, bármilyen kegyetlenül is hangzik,csak díszletek,hogy ne legyen üres a környezetünk. De hogy mit gondolnak? Teljesen mindegy. Nem szeretnek, beszólnak? Na és? Hát akkor ez van. Semmit sem számít. N32
2015. szept. 11. 08:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom én is hogy ez nem normális, de nem tudom mit tehetnék. Esetleg ha valakinek leírhatnék egy konkrét esetet privátban az jó lenne.
2015. szept. 11. 08:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Értsd meg hogy a konkrét helyzet teljesen lényegtelen. Ki kell zárni az.életedből az oda nem való elemeket. Mindent. Ez is ilyen.
2015. szept. 11. 08:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát igyekszem kizárni, de sokszor nem sikerül.
2015. szept. 11. 08:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Fogod a gépet és kinyomod. Ennyi. Ha nem bírod jól ne járj ilyen helyekre!
2015. szept. 11. 08:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék a konkrét estre! Leírhatod, ha gondolod. :)
2015. szept. 11. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!