Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden felidegesít?
Figyelt kérdés
Ha normális kérdést írok ki, arra is jönnek lekezelő válaszok. Én pedig ezen úgy felidegesítem hogy már szinte lassan nyugtatót kell hogy szedjek. Persze ha élőben bánt meg valaki az is nagyon rosszul esik. Tudom hogy ez nem normális dolog. L/222015. szept. 11. 07:56
11/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem írsz. Vagy netalán már te is írtál nekem?
2015. szept. 11. 08:40
12/15 anonim válasza:
Hmm, én ennek pont az ellenkezője vagyok, engem semmivel sem lehet felidegesíteni. Az idegeskedést fölösleges energiapocsékolásnak tartom. Mert minek bosszantsam fel magam bármin is, hogyha simán le is tudom sz@rni ;-))...
13/15 anonim válasza:
Irhatsz privatban, ha gondolod :)
14/15 anonim válasza:
Csukd be a szemed, lélegezz mélyeket és számolj el tízig.
Amugy engem meg az idegesít itt, amikor írok egy nőgyűlölő kommentet, azt biztos hogy valaki lepontozza; de a segítőkész válaszaim nem igazán leettek felpontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!