Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Képesek lennétek megütni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Képesek lennétek megütni egy lányt ha nagyon felidegesít?

Figyelt kérdés
Ha igen mivel tudna annyira felidegesíteni? Kort is írjatok!!!!

2013. aug. 11. 06:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
ha kiderül rola h nemis lany hanem fiu
2013. aug. 11. 06:43
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Csajt és cigányt bármi legyen is az ok, bármennyire is neked van igazad nem szabad mert te szívod meg, mert a BTK szarul szabályozza.
2013. aug. 11. 06:51
 3/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Eleve nem tud senki sem felidegesíteni, veszekedni sem szoktam, elmúltam már 23, és összesen családon kívül 1 ember tudta kiprovokálni, hogy veszekedjem vele. 1 szál!

Ha nagyon rosszat tenne 1 lány velem, megbántana, hát...

Mindenféle fizikai bántalmazás, sőt, sértegetés nélkül szarul érezné magát, már ha lenne elég esze, hogy megértse . De hát nem tudom, tényleg rendkívül nyugodt vagyok.

Aki nőt megüt, amúgy egy csicska, és kívánom neki, hogy egy min. 3x akkora állat kínozza vagy 2 napig!

2013. aug. 11. 07:05
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudna annyira felidegesíteni.
2013. aug. 11. 07:10
 5/29 anonim ***** válasza:
15%
Én igen! Gyakran fantáziálok erről h megütök egy nőt és szexre kényszeritem megerőszakolom! Ha felidegesit simán megütöm söt megverem oszt szintén megdugom!
2013. aug. 11. 07:21
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
Nőt és gyereket soha nem ütnék meg!!!
2013. aug. 11. 07:21
 7/29 anonim ***** válasza:
59%

A nők is tudnak undorító gnóm féregként viselkedni. Szal´ szerintem én simán szét tudnám verni egy sz-arkeverő csaj képét.

Szerintem aki kijelenti magáró hogy sosem bántana nőt, annek még nem volt dolga olyan lánnyal.

23f

2013. aug. 11. 07:33
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Alap esetben nem, akkor sem ha veszekedünk.

De van egy határ, például ha ő ütögetne... Na azt nem hagynám... Kölcsönös tisztelet..., de ha ő nem tartja be, akkor kölcsön kenyér visszajár...

22/F

2013. aug. 11. 07:54
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hiszem, ha a csaj fizikailag bántalmazna akkor ha nem is megütni, de elmenni, lefogni az nekem belefér.

Meg aztán a csaj se éljen már vissza azzal, hogy ő a kisebb.

2013. aug. 11. 08:21
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
engem nagyon felszokott néha idegesíteni a barátnőm van h ütöget pofozgat ha kijön a sodrából:D én viszont annyit szoktam h max ellököm az ágyra,lefogom,vagy vmi tárgyba beleütök akk kicsit megijed és abbahagyja.
2013. aug. 11. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!