Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Képesek lennétek megütni egy lányt ha nagyon felidegesít?
Nem.
Eleve nem tud senki sem felidegesíteni, veszekedni sem szoktam, elmúltam már 23, és összesen családon kívül 1 ember tudta kiprovokálni, hogy veszekedjem vele. 1 szál!
Ha nagyon rosszat tenne 1 lány velem, megbántana, hát...
Mindenféle fizikai bántalmazás, sőt, sértegetés nélkül szarul érezné magát, már ha lenne elég esze, hogy megértse . De hát nem tudom, tényleg rendkívül nyugodt vagyok.
Aki nőt megüt, amúgy egy csicska, és kívánom neki, hogy egy min. 3x akkora állat kínozza vagy 2 napig!
A nők is tudnak undorító gnóm féregként viselkedni. Szal´ szerintem én simán szét tudnám verni egy sz-arkeverő csaj képét.
Szerintem aki kijelenti magáró hogy sosem bántana nőt, annek még nem volt dolga olyan lánnyal.
23f
Alap esetben nem, akkor sem ha veszekedünk.
De van egy határ, például ha ő ütögetne... Na azt nem hagynám... Kölcsönös tisztelet..., de ha ő nem tartja be, akkor kölcsön kenyér visszajár...
22/F
Én is azt hiszem, ha a csaj fizikailag bántalmazna akkor ha nem is megütni, de elmenni, lefogni az nekem belefér.
Meg aztán a csaj se éljen már vissza azzal, hogy ő a kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!