Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Képesek lennétek megütni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Képesek lennétek megütni egy lányt ha nagyon felidegesít?

Figyelt kérdés
Ha igen mivel tudna annyira felidegesíteni? Kort is írjatok!!!!

2013. aug. 11. 06:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
előttem szóló: de 99% hogy visszaélnek vele sajna... és bizony, ha mi ütjük meg őket, hülye bunkók, a társadalom szégyenei leszünk, de ha ők ütnek meg(rendesen, nem játérkra gondolok), abból meg az égvilágon semmi nem lesz.. és ők akarnak egyenjogúságot :D
2013. aug. 11. 08:29
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem előttem szóló, az előtti bocsi 9\9 :D
2013. aug. 11. 08:29
 13/29 anonim ***** válasza:
10es 22F
2013. aug. 11. 08:30
 14/29 anonim ***** válasza:
29%
en lany vok, szemely szerint meg nem mentem annyira egy fiu agyara h megusson v barmi es meg nem utottem meg fiut. tenyleg vannak ilyen ri.bancok a vilagon es azokat en szemely szerint engednem h elverjen vki :) sztem h megvan ra az ok akk jo, de eloszor mindig vedekezzen a fiu v csinaljon vmi olyat h a lany megijedjen. a kovetkezo fok a verekedes velemenyem szerint :D de szabad megkerdeznem h miert erdekel ilyesmi?
2013. aug. 11. 09:16
 15/29 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok kik vannak többen: akik megütnének egy lányt vagy akik nem :)
2013. aug. 11. 09:46
 16/29 anonim válasza:
100%

Én lány vagyok. És személy szerint a 14 es válaszolót (és társait) jól megverném:D engem ezek a rövidítések kiborítanak, meg az értelmetlen okoskodás...

Volt egy barátom egyébként aki egyszer megütött...persze jött a sajnálom dolgokkal,meg ezekkel. Végülis túl tettem magamat rajta. Aztán egyszer én adtam neki egy pofont...ami hiszti utána jött...hát:D hirtelen elgondolkoztam most tényleg én vagyok a lány?:D Aztán szét is mentünk,de már így nem is bántam:)

2013. aug. 11. 10:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Hiszek abban, hogy nem nagyon letezik olyan konfliktus, amit erett, normalis felnott modjara ne lehetne megbeszelni es a leheto legintelligensebben kezelni, meg ha olykor erosebb indulatok is fel-feltornek az emberbol.

Ha meg a lany az utogetesben, rugdalozasban, csapkodasban latja a konfliktus rendezesenek modjat, akkor nem biztos, hogy hosszu tavon egymashoz valok vagyunk. En legalabbis nem hiszek ezekben a megoldasokban.

2013. aug. 11. 10:51
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hinni lehet bármiben, de ajánlom mindenkinek, hogy utazoon a 3-as villamoson estefele, vagy a 99 buszon bármikor, és látni fog olyan nőket, akikkel nem lehet BESZÉLNI, mert nem érti a nyelvünket sem... Ordít, veri a gyerekeit, köpköd, és ezen felül kötözködik. Természetesen nem ütöttem meg soha nőt, de ha ilyenné varázsolódna a lakókörnyezetemben egy közeli nőszemély, akkor erősen elgondolkodnék, hogy miként lehetne a társadalmi viselkedésformákat "belé verni"...
2013. aug. 11. 12:04
 19/29 anonim ***** válasza:

Soha semmi körülményként lányt megütni nemlennék képes.

Undorító dolog mégha fel is idegesít. Istenem majd lenyugszik az emberfia,akármekkora is a baj, az meg hogy megütöd aztán baja lesz,elcseszed az életet,a kapcsolatot és mindent vele... Szerintem.. Ha ideges vagyok,akkor vezetek,megyek pár kört és levan tudva,az kikapcsol. Ha annyi fölös energiátok van,ne a nőket üssétek hanem mennyetek el a kocsmába (Y) ott lehet érdekes viadalokba bekapcsolódni !!!!! 21F

2013. aug. 11. 14:14
 20/29 anonim ***** válasza:
A kérdés nem a páromra vonatkozott, hanem egy lányra, aki hülye... Az meg hogy van-e farka, vagy nincs, nem tudom, tehát nem tudhatom, hogy fiú vagy lány (manapság meg főleg, borotvált csajok terén, és hosszú hajú srácokkal), szóval aki hülye, azzal nem lehet mást tenni. A társamat természetesen semmilyen körülmények között nem bántanám, mert maradandó sérülést (lelki) okoznék... amit nem akarok, mert szeretem.
2013. aug. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!