Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Képesek lennétek megütni egy lányt ha nagyon
felidegesít?
előttem szóló: de 99% hogy visszaélnek vele sajna... és bizony, ha mi ütjük meg őket, hülye bunkók, a társadalom szégyenei leszünk, de ha ők ütnek meg(rendesen, nem játérkra gondolok), abból meg az égvilágon semmi nem lesz.. és ők akarnak egyenjogúságot :D
2013. aug. 11. 08:29
Nem előttem szóló, az előtti bocsi 9\9 :D
2013. aug. 11. 08:29
2013. aug. 11. 08:30
en lany vok, szemely szerint meg nem mentem annyira egy fiu agyara h megusson v barmi es meg nem utottem meg fiut. tenyleg vannak ilyen ri.bancok a vilagon es azokat en szemely szerint engednem h elverjen vki :) sztem h megvan ra az ok akk jo, de eloszor mindig vedekezzen a fiu v csinaljon vmi olyat h a lany megijedjen. a kovetkezo fok a verekedes velemenyem szerint :D de szabad megkerdeznem h miert erdekel ilyesmi?
2013. aug. 11. 09:16
15/29 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok kik vannak többen: akik megütnének egy lányt vagy akik nem :)
16/29 anonim válasza:
Én lány vagyok. És személy szerint a 14 es válaszolót (és társait) jól megverném:D engem ezek a rövidítések kiborítanak, meg az értelmetlen okoskodás...
Volt egy barátom egyébként aki egyszer megütött...persze jött a sajnálom dolgokkal,meg ezekkel. Végülis túl tettem magamat rajta. Aztán egyszer én adtam neki egy pofont...ami hiszti utána jött...hát:D hirtelen elgondolkoztam most tényleg én vagyok a lány?:D Aztán szét is mentünk,de már így nem is bántam:)
2013. aug. 11. 10:43
Nem.
Hiszek abban, hogy nem nagyon letezik olyan konfliktus, amit erett, normalis felnott modjara ne lehetne megbeszelni es a leheto legintelligensebben kezelni, meg ha olykor erosebb indulatok is fel-feltornek az emberbol.
Ha meg a lany az utogetesben, rugdalozasban, csapkodasban latja a konfliktus rendezesenek modjat, akkor nem biztos, hogy hosszu tavon egymashoz valok vagyunk. En legalabbis nem hiszek ezekben a megoldasokban.
2013. aug. 11. 10:51
Hinni lehet bármiben, de ajánlom mindenkinek, hogy utazoon a 3-as villamoson estefele, vagy a 99 buszon bármikor, és látni fog olyan nőket, akikkel nem lehet BESZÉLNI, mert nem érti a nyelvünket sem... Ordít, veri a gyerekeit, köpköd, és ezen felül kötözködik. Természetesen nem ütöttem meg soha nőt, de ha ilyenné varázsolódna a lakókörnyezetemben egy közeli nőszemély, akkor erősen elgondolkodnék, hogy miként lehetne a társadalmi viselkedésformákat "belé verni"...
2013. aug. 11. 12:04
Soha semmi körülményként lányt megütni nemlennék képes.
Undorító dolog mégha fel is idegesít. Istenem majd lenyugszik az emberfia,akármekkora is a baj, az meg hogy megütöd aztán baja lesz,elcseszed az életet,a kapcsolatot és mindent vele... Szerintem.. Ha ideges vagyok,akkor vezetek,megyek pár kört és levan tudva,az kikapcsol. Ha annyi fölös energiátok van,ne a nőket üssétek hanem mennyetek el a kocsmába (Y) ott lehet érdekes viadalokba bekapcsolódni !!!!! 21F
2013. aug. 11. 14:14
A kérdés nem a páromra vonatkozott, hanem egy lányra, aki hülye... Az meg hogy van-e farka, vagy nincs, nem tudom, tehát nem tudhatom, hogy fiú vagy lány (manapság meg főleg, borotvált csajok terén, és hosszú hajú srácokkal), szóval aki hülye, azzal nem lehet mást tenni. A társamat természetesen semmilyen körülmények között nem bántanám, mert maradandó sérülést (lelki) okoznék... amit nem akarok, mert szeretem.
2013. aug. 11. 14:19
Kapcsolódó kérdések: