Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Képesek lennétek megütni egy lányt ha nagyon felidegesít?
Én sem ütnék meg egy nőt...
Mivel a szavaknak is súlya van, ezért a szavak útját használom, leoltom, idegesítem normális hangvételben, az igazságot mondom el neki, aztán majd érezheti szarul magát utána.
57%-os valaszolonak: igen, azt elismerem en is, hogy nem voltam meg olyan helyzetben, hogy nekem rontott volna egy lany/no, igy aztan vedekeznem sem kellett, ezert nehez igy megitelni, hogy egy olyan helyzetben hogyan reagalnek, es nyilvanvalo, hogy ha idegessegeben elborult aggyal jon felem valaki, akkor mar nehez szavakkal eltantoritani es meggyozni ot, hogy ezt megsem igy kellene lerendezni.
Ettol fuggetlenul tovabbra sem tartom helyesnek, hogy akar egy ilyen helyeztben en is eroszakkal reagaljak, szoval valoszinuleg megprobalnam valahogy tavol tartani magamtol, vagy lehetoseg szerint otthagyni es majd akkor rendezni a konfliktust, ha lenyugodott.
Ha egy férfi üt meg egy nőt, annak szinte kivétel nélkül a megalázás, az erőfölénnyel való direkt visszaélés, a másik totális porba tiprása és "nevelése" a célja. Ha egy nő üt meg egy férfit, az kétségbeesés, amikor már egyszerűen úgy érzi, hogy nem tud mással hatni rá.
Vannak kivételek, amikor azért tenyerelne az ember pofán egy nőt mert féreg, de abban az esetben mint féreg embert pofozza föl, nem mint nőt, akivel szemben könnyen kemény még a legszerencsétlenebb 50 kilós idióta is, akit gyerekkora óta mindenki körberöhög a lakótelepen.
Volt már rá példa kétszer is, hogy lányt ütöttem meg. A nővérem és anyám között gyakoriak a viták, szinte mindennaposak.
A testvéremnek néha elég nagy a szája és amikor olyat mond az édesanyámra, hogy idióta, és ehhez hasonlók, akkor bizony eljárt a kezem. Egyrészt, mert szóval nem megyek semmire, másrészt aki az anyámat bántja, az megjárja.
Szóval igen, ha nagyon felidegesít, akkor képes vagyok megütni. Más nőket nem ütöttem meg, valószínűleg nem is tennék ilyet.
Az meg már egy újabb tényező, hogy ha fizikai konfrontációra kerülne a sor valami oknál fogva, akkor a nők hajlamosak a férfit derékon alul megcélozni, általában térddel. Ez sem más, mint puszta visszaélés, hiszem ha egy nőt rúgsz meg ugyanott, valószínűleg csak annyira fájna neki, mintha bármelyik más testtájon érné behatás. A férfiaknál pedig különösen érzékeny, egy rúgás utáni fájdalom szintje kb kétszerese annak, mint amit a nők szüléskor éreznek. Tehát ha valaki tökön rúgna, akkor azt már nem hagynám szóval, akkor már ütök.
Ez normális h ezzel visszaélnek a nők mivel általában egy férfi erősebb egy nőnél! Most mi mást csináljon? Szúrja ki a szemét? Vagy mi? O.o Ez a legegyszerűbb mellesleg nem kell olyat csinálnia egy fiúnak h tökön keljen rúgni! Bevallom én már rúgtam meg az egy fiút ott, mégpedig a barátnőm VOLT fiúját. Kicsit kihasználta nekem meg elszállt az agyam. De nem ütőt meg mert összeeset! xD
(15/L)
26-os
Szerintem te nem igazán tudod,milyen fájdalmakkal jár a szülés,és azt is kétlem,hogy a lányoknak egy alul rugás ugyanannyira fájna,mint más testrészen!Nekünk is ugyanannyira fáj,mintha tökön lennél rugva.Kérdezd meg egy lány ismerősöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!