Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjét / párját megverheti a nő, ha az felidegesíti? Ti vertétek már meg a pasitokat?
Nem. Egyrészt primitív, másrészt büntetendő, harmadrészt ugyanolyan undorító, mint mikor egy férfi veri meg a feleségét.
Még ha ez a kérdésben vázolt valamivel ritkább is.
Elképzelni nem tudom egyáltalán minek van valaki olyan kapcsolatban ahol ennyire felidegesítik egymást. Ahol ilyen konfliktusok vannak az egy teljesen működésképtelen kapcsolat. Ha ennyire nem tudnak kommunikálni akkor egyáltalán ne is legyenek senkivel párkapcsolatban.
Az meg elég komoly problémára vall ha valaki egy konfliktus hatására annyira ideges lesz, hogy egyből agresszívvá válik. Szerintem semmilyen normális ember nem reagál egy veszekedésre agresszióval. Igazából számomra elképzelhetetlen, hogy hogy reagálhat valaki így. És nyilván egyáltalán nem fér ez bele és nem elfogadható. Az ilyen bántalmazó kapcsolatból azonnal ki kell lépni. Nagyon kevés ember van aki csak fizikai bántalmazó és nem jár ez együtt lelki terrorral is. Az ilyen ember hónapok alatt a nullára rombolja az önbecsülésed.
Az első ütésig, onnan a többit a nő fogja kapni!
Bár...amilyen fiúk manapság vannak...
"Elképzelni nem tudom egyáltalán minek van valaki olyan kapcsolatban ahol ennyire felidegesítik egymást"
- lelki terror
- érzelmi manipuláció (miattad van ez is, nekem lehet, te nem vagy igazi férfi ha megütsz, bla bla bla...)
- érzelmi zsarolás (pl: válással, azt akkor nincstelen a fickó)
- stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!