Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem veszekedtünk a párommal.4 éve élünk együtt.De a minap annyira felidegesített hogy el akartam hagyni es nagyon komolyan gondoltam...többi lent?
Ezt így nem lehet megmondani. Attól függ, milyen mély a seb. Vannak tettek, vagy mondatok, amit soha nem lehet elfelejteni, megrontja az egész kapcsolatot és vannak olyanok, amiktől egy idő után ugyanúgy működhet a kapcsolat.
Min vesztetek össze? Mert ugye ez egyáltalán nem mindegy.
a verzió: ez egy átmeneti időszak, túlléptek rajta és éltek tovább boldogan
b verzió: el fogtok hidegülni a másiktól, végül már beszélgetni sem fogtok, egyikőtöknek elege lesz a kapcsolatból nem fogja tovább ezt így kibírni 1 fedél alatt és el fog menni és a kapcsolatnak vége lesz, majd mindenki új életet kezd mással.
Igazándiból a vita maga a féltékenységből adódott.Észrevettem,hogy néha nőknek írkál ismerősnek vahy idegennek mimdegy.Vagyis nem olyat hogy akarna vmit vagy ilyesmi csak pl.napokra reagál hangukatjelekkel(szivecske,láng,virág stb).Meg követget a közösségi oldalakon nőket..illetve volt hogy exeivel is kezdeményezett reakciót vagy esetleg beszélgetést.Többször szóltam érte,hogy nekem ez nem tetszik..és aztan sunnyogva csinalta,hogy ne legyen nyoma.Persze lehet azt gondoljátok hogy ez nem nagy dolog,már én is elgondolkoztam ezen is.
Szóval ezen indult ismét egy vita,hogy nem értem miért csinálja.És nekem ebből elegem van.
És most meg hogy volt ideje gondolkozni,úgy érzem csak a rossz dolgokat helyezi előtérbe és nekem kell erőltetni a beszélgetést is.De minnél jobban belemélyedünk csak sírás lesz a vége mindkettőnk részéről,meg hogy szeretjük egymást.Nincs olyan hatalmas nagy baj amin ne tudnánk változtani.
De ő aztmondja nincs értelme mert nem akarja magát megjátszani Neki most az kell hogy békén legyen hagyva..
És nem tudja mi lenne a jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!