Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beleszerettem egy mamahoteles,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy mamahoteles, 45 éves pasiba, gáz?

Figyelt kérdés

Tudom hogy menekülnöm kéne tőle. Veszettül jóképű, de.... Nincs saját élete, nincs autója, nincs jogsija, nincs semmi motivációja, 10 éve ugyanazt az unalmas, monoton munkát végzi egy hivatalban.

Hobbija a zenélés együttesben. Hozzák viszik a kollégák.

Két évente osszejon általában házas nőkkel, addigra kieg a kapcsolat, és jön az új nő.

De én szeretem. Úgy tűnik kölcsönos. 30-as nő vagyok. Szerintetek is menekülnom kéne amíg lehet? Barátnőim szerint hülye vagyok, de szeretem. 🤢

2020. júl. 24. 17:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ugyanilyen szituba. De feladtam. Ő csak dugta a nőket és használta. Nem ér annyit az egész,láttam rajta úgysem akar változtatni. De majd rájön ,ha nem lesz anyuci.

Ezzel nem azt kívánom ,hogy ne legyen anyja csak majd rájön ha egyedül marad

2020. júl. 25. 11:14
 32/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is. Elgondolkodtató volt mindenki válasza.
2020. júl. 25. 20:36
 33/35 anonim ***** válasza:
Annyi különbséggel ,hogy nekem még most is ír a pasi egyre gyakrabban és nem tudom miért?
2020. júl. 28. 22:38
 34/35 anonim ***** válasza:
A nagyobb kérdés az, hogy neked egy olyan férfi kell e, aki évente más HÁZAS nőkkel kavargat? Vagy rövidtávra tervezel?
2020. aug. 24. 21:42
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha van 10-12 millió ft félretett pénze és neked is ennyi, abból egy normális kis lakás kijön és élhettek mint Marci hevesen.
2020. aug. 26. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!