Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beleszerettem egy mamahoteles,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy mamahoteles, 45 éves pasiba, gáz?

Figyelt kérdés

Tudom hogy menekülnöm kéne tőle. Veszettül jóképű, de.... Nincs saját élete, nincs autója, nincs jogsija, nincs semmi motivációja, 10 éve ugyanazt az unalmas, monoton munkát végzi egy hivatalban.

Hobbija a zenélés együttesben. Hozzák viszik a kollégák.

Két évente osszejon általában házas nőkkel, addigra kieg a kapcsolat, és jön az új nő.

De én szeretem. Úgy tűnik kölcsönos. 30-as nő vagyok. Szerintetek is menekülnom kéne amíg lehet? Barátnőim szerint hülye vagyok, de szeretem. 🤢

2020. júl. 24. 17:53
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
De ez a bajom, hogy erre nem látok hajlandósagot. Igaz, még csak nemrég óta tart a kapcsolatunk.
2020. júl. 24. 19:14
 12/35 A kérdező kommentje:

Azt hozzátennem még, hogy én nem presszionalom, nekem már van egy majdnem felnőtt gyermekem, aki külföldön fog tovább tanulni.

Szóval nem sürgetem, nem akarok gyereket (csak ha ő is szeretne), lehetne nyugalmas életünk. Nem várom el a lakást sem, nekem van. Autóm is van. Gyerekem is van.

Ő nem akar máshoz költözni mert neki az kellemetlen érzés, hogy neki nincs saját része ebben.

De akkor mit tudnék tenni?

Barátaim szerint nagy hüe vagyok, és lehet hogy igazuk van. Csak kívülállók véleményére is kíváncsi vagyok.

2020. júl. 24. 19:19
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

az idős édesanyjával él, akit segít...és mondjuk ki, aki után megörökli a lakást. Mellette zenél.

Ehhez képest jobb lenne a nőknek egy lakás és kocsihiteles fazon? Érdekes.

Ezen már én is sokat gondolkoztam, h mennyivel jobb az, ha van 20 milliós hitel és ha netán nem lesz melója pár hónapig, akkor torlódik és lehet egyszer viszi a végrehajtó az egészet. Előző esetben meg biztos pont a lakás. Nem egy és nem két férfit tudok már, akit a nő sarkallt arra, hogy vegyen fel 15-20 milliós hitelt, ketten fizették, de a nő lelépett (persze h egy gazdagabb csávóval) és a pasi egyedül maradt a 150 ezres hitelével és nem bírta fizetni, vitte is a bank, mint a cukrot.

2020. júl. 24. 19:22
 14/35 anonim ***** válasza:
86%

Esetleg várd meg a leendő anyós temetését, az fordulópont lehet az ügyben;)

Esetleg költözz oda te is, addig add ki lakásod albinak...

Igazából neked kell tudni, hogy jobbá teszi e az életed vagy nehezebbé s nem másnak.

2020. júl. 24. 19:23
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem akar máshoz költözni mert neki az kellemetlen érzés, hogy neki nincs saját része ebben.

Mondd neki, hogy költözzön hozzád, érezze magát otthon, szálljon be a rezsibe fele-fele, kajába, mindenbe fele-fele és akkor mindjárt máshogy fogja magát érezni.

2020. júl. 24. 19:24
 16/35 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy szereted. Ha szeretnéd, elfogadnad és vonzónak látnád a tulajdonságait is. Te csak raizgultal mert jóképű és ezt szerelemnek aposztrofalod.
2020. júl. 24. 19:34
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Adja fel a nyugodt életét?
2020. júl. 24. 19:46
 18/35 anonim ***** válasza:
29%

Szóval ha valakinek nincs jogsija, az lúzer kategória? Ma is tanultam valamit itt a GyiK-en...

10 éve egy hivatalban dolgozik. Jobb lenne ha munkanélküli lenne, vagy aki évente vált munkát? Minden munka unalmas egy idő után.

Nincs motivációja? 45 éves, nem 20. Van munkája, van egy jó hobbija, éldegél nyugodtan már ennyi idősen nem kell túlélőtúra se vad orgia bulik.

Csak pár évtizede lett nagy divat ez a 20 évesen külön költözök baromság. Régen generációk éltek együtt, megfelelő életteret hagyva egymásnak. Minek lakna egyedül?

Ezek szerint Jockey Ewing is egy lúzer volt, mert otthon lakott a Southfork Ranch-en a szüleivel. -.-

2020. júl. 24. 19:47
 19/35 anonim ***** válasza:
20%
Hát igen, ha a pasi jól néz ki, akkor semmi sem számít. De a férfiak az igénytelenek.
2020. júl. 24. 19:53
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak találkozgassatok, élvezzétek egymást, csak lazán. Nem kell annyira véresen komolyan venni. Összeköltözés? És mit vinne? Szekrénysort az anyjától? Néha nálad alszik, vinné a fogkeféjét, ezt-azt, kész.

Rendes munkája van, hobbija, jóképű, ennél azért sokkal-sokkal rosszabbak vannak, jogsival együtt is.

2020. júl. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!