Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy mamahoteles, 45 éves pasiba, gáz?
Tudom hogy menekülnöm kéne tőle. Veszettül jóképű, de.... Nincs saját élete, nincs autója, nincs jogsija, nincs semmi motivációja, 10 éve ugyanazt az unalmas, monoton munkát végzi egy hivatalban.
Hobbija a zenélés együttesben. Hozzák viszik a kollégák.
Két évente osszejon általában házas nőkkel, addigra kieg a kapcsolat, és jön az új nő.
De én szeretem. Úgy tűnik kölcsönos. 30-as nő vagyok. Szerintetek is menekülnom kéne amíg lehet? Barátnőim szerint hülye vagyok, de szeretem. 🤢
Szóval kell egy új gyerek, mert a régi elhúz, de őt még le kellene választani a saját anyjáról?
Vagy a pasikkal is úgy vagy, mint a betűkkel a telefonodban.
Ezt dobta a gép, ezt szereted, nincs variálás.
Ha őt akarod legyen ő. Két évig ellesztek.
Hölgy aki a párja lett. Irodista, elvált /felnőtt gyereke van/ autót vezet. Boldogan élnek.
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, egyszerű 48 éves, erősen túlsúlyos biztonsági őr, de amúgy ügyes keze van, otthon bármit meg tud javítani. Emelett arany szíve van. Nem iszik, nem cigizik, nem költ szerencsejátkra sem. Összejött egy kórház onkológusával (osztályvezető főorvosnő), aki 52 éves, tele pénzzel. 4 éve együtt vannak, meg is házasodtak. A nő azelőtt orvos férjével (meghalt) állandóan külföldre ment kirándulni, most már csak belföldön mennek ide-oda, főleg kettesben horgásznak. Van ilyen is!
Persze, nyilván nem csak a szociális státusza határozza meg a jellemét. A jellemét én kezdem már megismerni, csak egyszerűen nem értem az élethez való hozzaallasat, illetve pont hogy a hozzá nem állását.
Amúgy nem egy mackós, rosszul kereső nyugis, lassú pasast kell elképzelni. 😉
Csak próbálom megerteni, miért elégedett meg ennyivel eddig az életében.
Ez olyan, mintha én anyamekkal maradtam volna 45 éves koromig. Brrr.. 18 évesen költöztem külön.
Engem meg a szex tartott meg a szakmunkás férjem mellett. Ő előtte sokat csalódtam. A családom erősen befolyásolt, sok fiúról lebeszéltek 25 éves korom körül már tudtam, hogy elég nagy a szexuális igényem. Viszont az orális szex problémát okoz. (hogy én adjam.) Azt gondolom ez egy igen szerencsétlen kombináció a mai világban.
A családom szerint úgymond leadtam. A férjemnél iskolázottabb vagyok, sokoldalúbb. Ő viszont nagyon ügyes, mindent meg tud javítani, arany szíve van. A lakásunkat közösen hoztuk össze. Volt mindkettőnknek megtakarítása. Szexben pedig, Ő mindent megtesz. Én nem.... Ez miatt akár partner nélkül is tengethetném az életemet.... 19 éve együtt vagyunk. Ja Ő is mamahoteles volt, autó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!