Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok másba beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok másba beleszeretni?

Figyelt kérdés

Volt egy lány az életemben, aki munkatársam is volt, nagyon sok időt együtt töltöttünk. Négy éven keresztül küzdöttem érte, de neki sosem kellettem igazán. Ő volt a mindenem. Mindent megtettem volna érte, mindent tudtunk egymásról. Ő azóta mással van, illetve már két fiúval volt azóta, de mindkettőt megcsalta velem. Vak voltam és őrülten szerelmes, hogy nem vettem észre, mit csinál. Már majdnem egy éve, hogy nem beszéltem vele, de a mai napig őt szeretem és néha reménykedem, hogy hátha rájön, hogy én kellek neki.

Miért nem tudok továbblépni?

Féléve kavarok egy lánnyal, aki gyönyörű, aranyos és jófej, mégsem indít meg bennem semmit... ez amolyan barátság extrákkal inkább, amit vele is tisztáztam.

26F

2020. jan. 3. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus. Ugyanaz a társfüggőség/rossz kötődési minta, mint ami egy hasonló kérsésben felmerült itt ma. A srác, aki 42 nővel dugott tavaly, egy ugyanilyen benneragadt értelmetlem kötődésérzet miatt. Bróbáltok kompenzálni,nem megy. Bár valószínűleg se itt, se ott nem volt soha valódi szerelem.

Szóval a lényeg, amit ott is írtam:

Pszichológus

+ önfejlesztés. Rengeteg pszichológiás könyv van, érdemes megtalálnod a rádillőt. Kk tudják egészíteni nagyon jól a terápiát. Valami szerelmi csalódás, elwngedés, plátó szerelem, társfüggőség, kötődési problémák témában kell keresni a megoldást.

Mindenképp kell, mert ha még valahogy túl os lépsz a mostani érzéseiden, akkor azt betölti majd valaki más. És ha még kapcsolatban is leszel,egyszerűen az a te állapotodban lehetetlen, hogy egyenrangú és érzelmileg független legyen. Tönkretesz az ilyen. Mindenképp meg kell találnod a rossz kötődési mintáid okait, és felül kell írnod őket helyes mintákkal.

Sok sikert az uzadhoz!

🙂

2020. jan. 3. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

A nagybetűs szerelem volt. Viszont muszáj rendet raknod magadban. Ez csak illúzió, amit ennyi ideje megszállottan kergetsz.

Nekem is volt részem benne. Nem pszichológus segített, hanem akkorát csalódtam az illetőben, hogy most is gyűlölöm.Te ne juss el idáig! Zárd ki teljesen az életedből! Itt más nem segít.

2020. jan. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!