Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság alatt beleszeretni valaki másba megcsalás nélkül?
Figyelt kérdés
Persze gondolati szinten nevezhetjük annak de tettek nem követték a gondolatokat. Elfog múlni ? Kifogok szeretni a másikból és visszatalálni a feleségemhez ha mindent megteszek? Tapasztalatok érdekelnének.2019. okt. 13. 16:10
1/8 anonim válasza:
Amíg gyakran látod,addig nem fog múlni az érzés,pláne,ha úgy érzed,viszonzásra találna. Sajnos a másik oldal sem jobb,én egy házas férfibe szerettem bele, sosem hittem,hogy újra így érezhetek. Egy darabig még nagy a kísértés,mert kettesben vagyok vele sokat még egy ideig. Az a baj,hogy látom,h nem vagyok közömbös neki. Annyira szeretem,hogy fáj belegondolni,hogy ez viszonzást nem találhat. Én az időben bízom..
2/8 A kérdező kommentje:
Viszonzott
2019. okt. 13. 17:03
3/8 anonim válasza:
Az úgy még nehezebb. Az a baj,hogy egyre kevésbé tudod majd megállni,h ne csald meg a nejed. Mindig adódik gyenge pillanat. Talán akkor találsz vissza a feleségedhez,ha a másikat kizárod teljesen. De az sem garantált. Sok erőt kívánok
4/8 anonim válasza:
Elmúlik.
Csak az a baj hogy nem holnapra és nem is holnaputánra. És csak akkor sikerülhet, ha megszakítasz a szerelmeddel minden kapcsolatot, nem találkoztok és nem beszéltek.
Tudom, piszok nehéz, de a szerelem nem kérdez, csak jön, és visz mindent: az álmodat, az étvágyadat, a józan eszedet. De elmúlik.
Kitartást.
5/8 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy viszonzott, ha gondolati szinten ment a belészeretés?
6/8 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk.
2019. okt. 13. 22:06
7/8 anonim válasza:
Munkatársak vagytok? Elmondtátok egymásnak, hogy vonzódtok egymáshoz, és nem kezditek el?
8/8 anonim válasza:
Ne legyél h*lye! Kérlek, ne tedd tönkre a házasságodat. A barátom szüleinél is ez így megtörtént. De észbe kapott az apja és megszakította a kapcsolatot. Most már van 2 gyerekük, 4 unokájuk. Nagyszülők és nagyon boldogok együtt . Az ilyen érzések nem igaziak. Nem hiába vetted el a feleséged, ezt ne feledd. Ez valamilyen fellángolás, ami rövid és csak pórt kavar. Vissza tudsz találni, hát persze hogy vissza. Mond el neki, hogy úgy érzed eltávolodtatok egymástól érzelmileg, DE szeretnéd mindenképpen orvosolni. Egyáltalán nem újdonság, ami veled történik. Ami nagyon fontos, hogy látom vagy olyan férfi aki akarja és meg is tudja oldani ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!