Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára egy hölgynek szebb szavakkal társkeresőn, hogy nem tapadós, ragaszkodós lányt keresek?
Pár üzenetváltás után meg szoktam írni, hogy nekem fontos, hogy mindkét félnek legyen saját baráti köre, saját hobbija, és ezeket tudják külön-külön is ápolni, megélni a kapcsolatuk alatt is.
Általában a hölgyek 85 százalékának az a reakciója, hogy nem ír vissza. A maradék 15 százalék bután visszakérdez, hogy ez vajon nyitott kapcsolatot jelent?
Hogyan adjam óvatosan, szebb szavakkal tudtukra, hogy nem nyitott kapcsolatot szeretnék, hanem egyszerűen hiszek abban, hogy a párkapcsolatban mindkét embernek meg kell őriznie az identitását, a saját életének egy részét?
El szeretném kerülni, hogy ugyanolyan tapadós barátnőm legyen, mint az utóbbi volt 5 évig. Elvárta, hogy minden pillanatban elérhető legyek telefonon, és ha éppen összeveszett az anyukájával, akkor abban az esetben is fel tudjon hívni engem panaszkodni, ha éppen ejtőernyővel ugrok valahonnan.
Kérdező: Ahogy látod, elég alaposan lepontozták a teljesen normális válaszomat. A lepontozók főleg azok a nők lehetnek, akik maguk is a tapadós kategóriába tartoznak, ezért sértésnek vették a véleményemet. Ebből is látszik, hogy nehéz olyan társat találni, aki megfelel a (nem különösebben elszállt) igényeinknek.
A párkapcsolatot a nők nagy része úgy képzeli el, hogy totálisan rátelepszik a férfira, csüng rajta, a baráti körét elüldözi, minden saját tevékenységet, hobbit, sportot ellehetetlenít. Emiatt egyre inkább azt érzem, választani kell a magányosan produktív élet és a párkapcsolat között. És a tapasztalataim alapján hajlok az elsőre.
#19 voltam.
Én nőként ugyanilyet keresek, de azt nem gondoltam, hogy ezt fel kellene hozni akármikor is egy ismerkedés során. Egyszerüen csak fel kell ismerni, hogy ki az aki ilyen ragadós tipus és tudatosan kell kerülni.
Az egyik válaszolónak abban igaza van, hogy ha kimondod azt a hatást kelti, hogy lazitani akarsz a nem létező kapcsolaton ezért eléggé lehangoló ha ezt már igy felhozod az elején.
#19-22: Igen, erre én is gondoltam, hogy sok válaszoló vagy tapadós nő, vagy éppen tapadós férfi. Ismerősi körömben van 1-2 nagyon jól kinéző férfitársam, aki szintén kapcsolatfüggő, és liánozik is.
#23: Nem lehet felismerni elsőre. Egyik barátnőm először távolságtartó volt, ritkán is randiztunk, majd amikor kialakult felém a spontán bizalma, máris a tulajdonaként kezelt.
Egyik válaszoló jót írt, legyen valami hobbija, amit szenvedélyesen csinál. Ezt már az elején ki tudod szűrni. Pl ha azt mondja, hogy filmeket meg sorozatokat néz csak és nincs különösebb hobbija vagy nem szeret olvasni, akkor garantált a tapadás. Hacsak nem introvertált és szeret otthon egyedül lenni. De ezt is le lehet vágni az elején. Sőt nagyon sok mindent, pl ha már az elején napi többször felhív/elvárja, hogy felhívd, akkor is. Maximum 3 hónap után le lehet ezeket szürni, akkor van vége általában a kampányindőszaknak.
26/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!