Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára egy hölgynek szebb szavakkal társkeresőn, hogy nem tapadós, ragaszkodós lányt keresek?

Figyelt kérdés

Pár üzenetváltás után meg szoktam írni, hogy nekem fontos, hogy mindkét félnek legyen saját baráti köre, saját hobbija, és ezeket tudják külön-külön is ápolni, megélni a kapcsolatuk alatt is.

Általában a hölgyek 85 százalékának az a reakciója, hogy nem ír vissza. A maradék 15 százalék bután visszakérdez, hogy ez vajon nyitott kapcsolatot jelent?

Hogyan adjam óvatosan, szebb szavakkal tudtukra, hogy nem nyitott kapcsolatot szeretnék, hanem egyszerűen hiszek abban, hogy a párkapcsolatban mindkét embernek meg kell őriznie az identitását, a saját életének egy részét?

El szeretném kerülni, hogy ugyanolyan tapadós barátnőm legyen, mint az utóbbi volt 5 évig. Elvárta, hogy minden pillanatban elérhető legyek telefonon, és ha éppen összeveszett az anyukájával, akkor abban az esetben is fel tudjon hívni engem panaszkodni, ha éppen ejtőernyővel ugrok valahonnan.

2020. júl. 21. 21:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet olyan nővel ismerkedni,akinek hobbijai vannak. Ismerkedéskor pedig lelkesedj érte, hogy mennyire tetszik ez neked. Nehogy feladja "érted" a hobbiját.

Én nőként ugyanezt igénylem, de nem szoktam felhozni ismerkedéskor mert a férfiak is azt hiszik, hogy csak laza kapcsolatot keresek. Úgyhogy ez nem nem függő, hanem aki nem ilyen az fél, hogy le akarod máris pattintani.

2020. júl. 22. 09:04
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Sajnálom , hogy "tapadnak" rád a nők. Irányítsd hozzám őket.
2020. júl. 23. 06:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Hany eves hölgyeket keresel?
2020. aug. 5. 21:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy még valakinek nincs baráti köre az még nem jelenti azt, hogy tapadós lenne. Sőt valakinek szüksége van x időnte csöndre, egyedüllétre. Van aki befelé éli meg az érzéseit, az életét. Te kifelé éled. Most akkor ők tapadósak szerinted és 10-es szerint kapcsolatfüggőek?

Amúgy ez tipikus pszihológia, te most azt mondod nem tapadsz, és ne tapadjon a nő, aztán majd később találkozol olyan nővel akire majd tapadni fogsz attól függetlenül, hogy neked van saját identitásod és saját baráti köröd. :D Amúgy azt hittem hogy konkrét személyről van szó, és jót kacagtam magamban mikor elolvastam az egészet. :D

Szerintem több fogalommal nem vagy tisztába amúgy.

2020. aug. 6. 08:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma hogy a múltbeli barátnődet vetíted ki minden nőre. Előző vagyok! Engedd el, már csak volt barátnő! A többi nő nem ő! Logikai készletet nem ártana elővenni. Tudod a kocka nem kör, de a kör és lyukas kör sem ugyanaz, mert vannak különbségek.
2020. aug. 6. 08:10
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg írd le a bemutatkozódba, amit itt, ha ennyire zavar a gondolat, hogy összefutsz a volt barátnőddel gondolatban a társkeresőn, magyarán az árnyéka még mindig kísért attól függetlenül hogy szakítottatok.
2020. aug. 6. 08:11
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30-as férfiként egy barátom sincs, csak a munkatársaim, én ezért nem írnék vissza, ha egy nő ilyet kérdezne.
2020. aug. 6. 11:19
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon egyszerű. Szexpartner keresőre regisztrálj. Ott nem tartós kapcsolatot keresnek a nők.
2020. aug. 6. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:
65%

Totál megértelek, nekem is majdnem minden exnőm tapadóssá vált, emiatt hagytam ott őket. Számomra nem vonzó, sőt, inkább riasztó, ha egy nőnek én vagyok az élete egyetlen értelme, az én mozdulataimat lesi minden percében, és nincs magánélete, nincsenek saját barátai, barátnői, nincs hobbija.

Szerintem ezt az igényedet nem érdemes a tudtára adni a nőnek, mert valaki vagy tapadós, vagy nem. Inkább olyanokat keress, akiknek láthatóan van életük, akik szenvedélyesen foglalkoznak valamivel, pl. sportolók, művészek.

2020. aug. 7. 01:53
 20/25 A kérdező kommentje:

Minden kommentnek nagyon örültem, ennek ellenére #19, neked is örülök, hogy megérted a problémámat. Tökéletesen leírtad, egy embernek ne a kapcsolata legyen csak az élete értelme és az egyetlen út.

#18: Ez a hozzáállás nem a szexpartnerségről szól. Az is kiváló kapcsolat, ha napközben van 1-2 SMS, messenger üzenet egymás közt, majd este egy önfeledt személyes beszélgetés.

Több olyan exem volt, aki szerette volna, hogy a munkahelyi ebédem idején vonuljak külön a kollégáimtól, hívjam fel, és beszélgessünk telefonon evés közben. Ez szerintem nyomasztó, és nem egészséges. Aki egy ilyen kérésnek folyamatosan becsicskul, azt csak sajnálni tudom. Nem egy kollégám teszi ezt meg a feleségének, minden nap.

2020. aug. 7. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!