Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára egy hölgynek szebb szavakkal társkeresőn, hogy nem tapadós, ragaszkodós lányt keresek?
Pár üzenetváltás után meg szoktam írni, hogy nekem fontos, hogy mindkét félnek legyen saját baráti köre, saját hobbija, és ezeket tudják külön-külön is ápolni, megélni a kapcsolatuk alatt is.
Általában a hölgyek 85 százalékának az a reakciója, hogy nem ír vissza. A maradék 15 százalék bután visszakérdez, hogy ez vajon nyitott kapcsolatot jelent?
Hogyan adjam óvatosan, szebb szavakkal tudtukra, hogy nem nyitott kapcsolatot szeretnék, hanem egyszerűen hiszek abban, hogy a párkapcsolatban mindkét embernek meg kell őriznie az identitását, a saját életének egy részét?
El szeretném kerülni, hogy ugyanolyan tapadós barátnőm legyen, mint az utóbbi volt 5 évig. Elvárta, hogy minden pillanatban elérhető legyek telefonon, és ha éppen összeveszett az anyukájával, akkor abban az esetben is fel tudjon hívni engem panaszkodni, ha éppen ejtőernyővel ugrok valahonnan.
Hát így írd le, ahogy ide írtad: "hiszek abban, hogy a párkapcsolatban mindkét embernek meg kell őriznie az identitását, a saját életének egy részét?"
Csak aztán ne csodálkozz, ha nem lesz túl sok jelentkező, mert a nők nem erre vágynak, nem így működnek. Ha nem is a minden pillanatban való elérhetőséget várják egy kapcsolattól, azt mindenképpen, hogy az első helyen legyenek. És ezt mindössze azért, mert ők is azonnal az első helyre teszik a férfit, akihez vonzódnak.
Én ezt társkereső levelezésében semmiképpen nem említeném meg ezt. Ez taktikai hiba. Annyira korai stádiumban van az ismerekedés, hogy ilyenkor nem lehet ezeket a dolgokat megtárgyalni, amik már egy mélyebb kapcsolatot feltételeznek.
Mindig helyezkedjél a nők helyébe. Ha megírsz egy ilyet, akkor egyből azt veszi le kb 100%-a a nőknek, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot vagy kizárólagos kapcsolatot velük. Még el sem kezdtétek az ismerkedést, de te már lazítani akarod azt a kapcsolatot, ami nem is létezik.
Levelezésben fent kell tartani a rózsaszín ködöt magadról, hamarosan úgyis személyesen találkoztok, ha minden jól megy. Nem tudom, hány társkeresős randid volt már, de ott is megvan a 85%-os lemorzsolódás.
A levelezésben semmilyen rázós témába nem szabad belemenni, ott az a kizárólagos cél, hogy egy randit kicsikarj.
Az ilyen árnyalt megfogalmazást nem értik.
Írd le, hogy kerülöd a nagyon tapadós,féltèkenykedő csajokat, néha szükséged van egy kis énidőmre.
De a többi időt velük töltöd.
"nem nyitott kapcsolatot szeretnék, hanem egyszerűen hiszek abban, hogy a párkapcsolatban mindkét embernek meg kell őriznie az identitását, a saját életének egy részét"
Ha ilyet szeretnél, akkor így. Viszont az rendben van, hogy mindkét félnek kell a külön program, de attól még a külön töltött időben is a párunk kell, hogy az első legyen. Persze itt meg a másik félnek kell határokat tartania, hogy ne zavarja minden hülyeséggel, csak ha valóban fontosról van szó.
Vagy valóban ne írd meg, hanem személyesen beszélgess erről. Úgy a reakciókat látva tudod alakítani az előhozatal, előadása módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!