Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Tinderen ha jobbra húztok egy pasit, miért nem írtok akkor már vissza neki?
2020. júl. 21. 21:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%
8as .. már miért ne lenne releváns? Akik jobbra húztak azok nem tudták hogy nem lány vagyok, ergo nagyon is releváns. Szimpla statisztika.
2020. júl. 21. 21:25
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
#11: Abszolút nem releváns. Pont azért, mert ez messze több, mint szimpla statisztika. Fogalmad sincs, hogy bármely nő fejében mi zajlik, csak találgatsz, egyébként elég rosszul, mert kimarad belőle az érzelmi rész. Ha legalább árnyaltan gondolkodnál, nem írnám ezt, de annak alapján, amit eddig írtál, a legkevésbé sem lehet téged ilyesmivel vádolni.
2020. júl. 21. 21:28
 13/23 anonim ***** válasza:
38%

Na ácsi:D én sehol nem állítottam hogy tudom mi zajlik a fejükben.

Puszta tényeket állítottam, saját tapasztalatom alapján

2 hónap alatt = 0 match férfiként, ( nem vagyok ronda, sőt..)

10 perc alatt = 100 match nőként ( átlagos csaj képét raktam ki)

Ebből vontam le a következtetéseket , nem kis túlzás azt állítani hogy egy csajra 91 faszi jut.

2020. júl. 21. 21:33
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
nem pont 91 .. de valahol 100 körül
2020. júl. 21. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

De a végkövetkeztetésed az, hogy a statisztika miatt van az egész. Megfejelve azzal, hogy ettől a nők elszállnak. Jó lenne, ha nem nyilatkoznál mások nevében, mert gusztustalanul arrogáns egy húzás.

"Na ácsi:D én sehol nem állítottam hogy tudom mi zajlik a fejükben."

Már csak amiatt sem, hogy a fentieket beismerted. Na, EZÉRT nem releváns összességében az említett hozzászólásod.

2020. júl. 21. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem értek veled egyet , de most fáradt vagyok itt vitatkozni ..

Úgyhogy további szép estét!:)

2020. júl. 21. 21:47
 17/23 anonim ***** válasza:
45%

"Abszolút nem értek veled egyet"

Nem is vártam tőled. Csá.

2020. júl. 21. 21:49
 18/23 anonim ***** válasza:
49%
11-es. Akkor sem releváns, mert gondolom mindenkit jobbra húztál, nem érdekelt, hogy hogy néz ki. Egy átlagos lány válogat. Válogatás után nem sok match lesz. Plusz azt is kellene nézni, hogy ki akar csak szexet, ki az, aki nem egy oltári nagy paraszt, és ki az, aki komoly kapcsolatot keres egy normális emberrel.
2020. júl. 21. 23:13
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

En nagyon valogatos vagyok nokent es ha van napi 4-5 matchem akkor elkezdek veluk beszelgetni. A 4-5-bol 1-2 azonnal valaszol, beszelgetunk, aztan orakkal kesobb 3-4 benyog egy "Szia, hogy vagy" mondatot... amikor masik 2-3 pasival mar jol elbeszelgetek. Egyszeruen nem eleg. Az a 3 szo nekem semmit nem jelent, es extra idokidobas azokkal szemben akikkel mar beszelgetek.

Joval erdekesebbnek kene lenni, talan valami olyasmi, ami felkelti a kivancsisagomat akkor is, ha masik 2-3 pasival eppen abban a pillanatban beszelgetek. Hogy akarsz kitunni? Szia helo-val nem fogsz.

2020. júl. 21. 23:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

-Sokan írnak nekik, és nem tűnsz ki közülük

-Felszinesen húzott jobbra és mégse jössz be neki

-Már valakivel alakul a kapcsolat

-Nem használja marz

2020. júl. 22. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!