Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti társaság hiányában,hol lehet ismerkedni? Ki hol próbálkozik?
Figyelt kérdés
Főleg 25 felett? Igen tudom ott a net, de azon kívül? Köszi a válaszokat előre is.2020. júl. 20. 14:48
2/11 anonim válasza:
Tinder, ott találtam rá a barátnőmre.🙂
3/11 anonim válasza:
Nekem is úgy néz ki, a Tinderről alakul valami, pedig sokáig úgy voltam vele, hogy biztos úgysem onnan fog összejönni.
24/L
4/11 anonim válasza:
Kalap, kabát és elmész az utcára nőket megszólítani. Lehetőleg olyanokat, akik szemeznek veled előtte. Könyvtárnyi irodalma van a témának, főleg angolul. Olvasgass utána.
5/11 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán az a legjobb megoldás utcán random ismerkedni szerintem, eleg fura dolognak tartom
2020. júl. 20. 15:37
6/11 A kérdező kommentje:
Ez csak ide szeretik beirogatni az ilyen utcas ismerkedést:D
2020. júl. 20. 16:15
7/11 A kérdező kommentje:
Nem is irnak többet ide :D
2020. júl. 20. 18:00
8/11 anonim válasza:
Pedig én is szoktam utcán, teljesen idegen nőkkel. Veszítenivalód nincs...
Csak nyissál feléjük illedelmesen, ne a ,,Szia cica, van gazdád?" és társai szövegekkel.
9/11 anonim válasza:
Itt. Én nagyon normális emberekre akadtam már rá. Más kérdés, hogy nem ismerkedésnek indult.
10/11 anonim válasza:
Pedig még van ilyen. Pont a múlt héten történt, hogy egy srác leszólította az utcán a barátnőmet, mondván, hogy milyen szép a mosolya és muszáj volt megszólítania.
Engem miért nem szed fel így senki? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!