Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, akinek volt már néger barátja?
70-es.
Ha megkeresel nekem egy nem bulvár(mindinkáb tudományos) cikket ahol elmondják, hogy az ha egy nővel nem jössz össze aki fekete férfival volt az rasszizmus akkor esküszöm igazat adok neked.
De ezen feltétel mellé szögezzük le azt, hogy nem köpködöd a feketéket, nem bántod őket sőt még köszönsz is nekik.
Erről találj nekem egy cikket, ha a rasszt nem éri sérelem úgy hogy lehet valami rasszizmus.
Mi az, hogy mi a gond a rasszizmussal?! Ez most komoly? Mondjuk, hogy undorító valakit pusztán a bőrszíne alapján megítélni, úgy hogy nem is ismered, semmit nem tudsz róla, csak a bőrszínét.
#72 Nem gondolod, hogy a te égbekiáltó tudatlanságodat majd én fogom itt foltozgatni különböző cikkekkel? 🤦🏻 Őszintén sajnálom, hogy ennyire nem vagy képben a fogalmakkal, de ez a te bajod, nem az enyém. Képes vagy felfogni, hogy a rasszizmus faji megkülönböztetés/bőrszín alapján való megkülönböztetés?? Na már az, hogy nem vagy hajlandó olyan emberhez nyúlni, akinek kontaktja volt egy fekete bőrszínű férfival/nővel és erre az egyetlen okod pont az, hogy "Mert FEKETE férfival volt és fújj feketék", az kőkemény rasszizmus. Itt ezt rajtad kívül nagyjából mindenkinek sikerült felfogni. Sőt ez még rosszabb is annál, mintha "csak" a más bőrszínű, más rasszba tartozó emberrel van bajod (nem vagy hajlandó szóba állni vele és fujjolsz rá), ugyanis még azt is messziről kerülöd, akinek volt dolga más rasszba tartozó emberrel. Ez még undorítóbb és szánalmasabb.
75.
Hát nem tudom hova képzelsz. Egy nő hagy legyen együtt azzal akivel akar, te meg mint férfi ne válogass mert egy hülye szexista, felszínes, ösztönlény vagy. Ha normális vagy, örülj neki hogy egy 30-35 éves nő hozzád megy mert addig tapasztalatot gyűjtött amíg te élted a kis életed:)
Az pedig, hogy egy ilyet elutasíts eszedbe se jusson, mert mi az, hogy még neked van elvárásod? Minden elvárás tőled csak valamilyen szexista, rasszista, kirekesztő, sértő vagy elérhetetlen lehet úgyhogy örülj annak ami jut:)
Oké...ne mondjuk, hogy a rasszizmus miatt. Mondjuk azért nem kell ilyen nő, mert nincs kedvem HIV+ lenni.
Így már nem rasszizmus. Mindenki lenyugodhat!
Semmivel nem vagy jobb 79, ugyanolyan gusztustalan, ítélkezés, mint a többi..
Talán minden egyes fekete ember kerek e Földön HIV+??? 🤦♀️🤦♀️
Hagyjuk már a hülyeséget, de tényleg. Az előítélet, sztereotípia meg a rasszizmus, az nagyon megy.
De mondom, az a nő csak is nyerhet, aki nem kerül veled hasonlóval kapcsolatba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!