Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a párotok hogy vett lakást egyedül? Itt vidéken, keletebbre Pesttől a legtöbben vagy használt panelt vesznek 8-10 m-ért és újítják, vagy vályogházat 4-5 millióért és azt újítják fel.
Nekem volt, neki nem. Összespórolta a kezdőtőkéjét és hitelt vett fel.
Én nem tudtam különösebben támogatni, a megismerkedésünk előtt konkrétan egy hónappal fizettem ki a lakásom, nekem is alig 1 millió a megspórolt pénzem azóta megint. Ennyivel meg nehéz bármi értelmeset is kezdeni, kell a vésztartalék a hétköznapokra.
30N 33F
Mindketten pestiek vagyunk.
Mindkét szülője egyke, ezért mindkét oldalról a nagyszülők halála után anyukája örökölt 1 házat, az apukája 1 lakást. Mivel nekik nem kellett a pénz különösebben, ezért azok el lettek adva és az abból jövő pénzeket odaajándékozták felét páromnak, felét a húgának. Abból kijött mindkettejüknek egy-egy lakás ára és még maradt is valamennyi.
Ennyi a trükk, legyen sok felmenő, akiktől lehet örökölni és kevés leszármazott. Máskülönben az ő családja sem gazdag egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!