Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó srác vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó srác vagyok, de ha veszek majd Porsche 911-et használtan be fogok tudni csajozni én is?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és egyetemre járok programozói szakra. Azok tudni illik nagyon jó keresnek (remélem). Szűz vagyok csajom sosem volt meg szerintem nem is lesz. Ezen a héten is megszakadt a kapcsolatom egy lány ismerősömmel. Szüleim mondták NE foglalkoztassanak a lányok mert fontosabb is van az életben na de nagyon szeretnék már végre csókolózni meg hasonló dolgokat.

Nem vagyok kigyúrva mert nincs időm meg nem is érdekel, de inkább vézna vagyok 179 cm magas barna hajjal egy átlagos gyerek. Csak nagyon csendes vagyok, nem járok bulizni sem. Jó voltak lányok akiknek házi feladatot is csináltam gimiben matekot meg ilyesmi elmondhatom sok lányt ismerek de csak mint barát :(

Sosem fognak tőlem mást akarni mint egy matek házi :(

2020. máj. 23. 08:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem

Max olyan nőket találsz meg akik érdekből vannak veled, vagy a pénzed miatt

2020. máj. 23. 09:06
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Szedd össze magad és legyél egy kicsit magabiztosabb. Más sem szebb vagy jobb nálad, mégsem úgy járkálnak a világban, hogy "bocs, hogy élek".
2020. máj. 23. 09:09
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Persze, simán.
2020. máj. 23. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Abban a percben, hogy aláírod az adásvételi szerződést, a csajok nem téged fognak látni, hanem a MENŐ VERDÁT. Hazagurulsz a kocsival, leparkolsz a házatok előtt, és ahogy kinyitod az ajtót és kiszállsz, egy csaj már ott fog térdelni, a szája pont farokmagasságban lesz. Vágy fog csillogni a szemében, neked csak le kell húzni a sliccedet. Miután jó keményen meg**szod a torkát, élvezz a szájába. Ne aggódj, le fogja nyelni az utolsó cseppig, mint kacsa a nokedlit, nehogy olyan legyen a kocsi. Ettől a csaj annyira be fog indulni, hogy remegő lábakkal megy el a motorháztetőig, ráhajol, és látod rajta csak egyre tud gondolni, arra, hogy a farkad újra benne legyen. Te persze megadod neki, amit a szexis r**anc érdemel. Előtte azért becsukod a kocsi ajtaját, nehogy lemerüljön az aksi az ajtóvilágítás miatt. Felhajtod a csaj szoknyáját, és látod, hogy a kitágult, tocsogó punciján nincsen bugyi. Bemártod három ujjad a lüktető punciba, majd bedugod a puncinedves ujjad a szájába, nyalogassa tisztára. Annyira jól esik, megujjazod a torkát. Miközben levegőért kapkod, látod hogy elkezd fulldokolni, bevágod a farkad a nedves puncijába. Annyira élvezi, hogy patakokban folyik a könnye. Ekkor hagyod levegőhöz jutni, majd villámgyorsan visszadugod az ujjad a torkába. Elkezded dugni ütemesen a punciját. Kb egy perc után látod, hogy megint kezd fulldokolni. Ekkor kiveszed a farkad a pimcijából, és a popsi bejárathoz illeszted. Ahogy kihúzod az ujjad a torkából, úgy dugod be a farkad a csaj szűk, szűz popsijába. Keményen megdugod a szűk popsit, közben a felforrósodott motorháztető bizsergeti a mellbimbójá. Pár perc után elélvezel. Ekkor a csaj megfordul, eléd térdel, és letisztítja a szájával a farkadat. Te huncut mosollyal az ajkadon felhúzod a slicced, és a slusszkulcsot pörgetve besétálsz a házba.

Pontosan így fog történni. A csaj még le is mossa a kocsit utána.

2020. máj. 23. 10:17
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem, mert szociálisan analfabéta vagy.

Csajról a bugyit nem a kocsi fogja lehúzni, hanem neked kell ledumálni.

2020. máj. 23. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Nézd a kis görcsöt :D

Drága szarok helyett húzódj ki egy szakemberhez a barlangodból, olcsóbb is.

2020. máj. 23. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Magadnak kell megváltoznod, nem az anyagi helyzetednek!!!

Gondold végig az ismerőseid közül a férfiakat, fiúkat, hogy hogyan kezdtek el udvarolni, ismerkedni. Próbálj róluk mintát venni, nagyjából őket utánozni. Ha csendes, visszahúzódó vagy, akkor nem a zajos lányoknál kereskedj, hanem a hasonlóan visszahúzódóaknál. Járj társaságba. Nem létezik, hogy ne legyenek volt vagy mostani iskolatársaid, egyéb ismerőseid, akikhez társulni tudnál.

Ffi

2020. máj. 23. 12:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 Te nagyon beleélted magad. :D Rendezői pályán nem gondolkoztál?
2020. máj. 23. 12:13
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Már egyszerűen nem tudom, mit mondjak, gondoltam hátha ez az üzenet eljut a kérdező agyáig. Bár lehet, hogy nem esett le neki az irónia.

Hmmm.. lehet, hogy tehetséges rendező lennék? 😂

2020. máj. 23. 12:17
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Majd szólj, ha jön a premier :D
2020. máj. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!