Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódó srác vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó srác vagyok, de ha veszek majd Porsche 911-et használtan be fogok tudni csajozni én is?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és egyetemre járok programozói szakra. Azok tudni illik nagyon jó keresnek (remélem). Szűz vagyok csajom sosem volt meg szerintem nem is lesz. Ezen a héten is megszakadt a kapcsolatom egy lány ismerősömmel. Szüleim mondták NE foglalkoztassanak a lányok mert fontosabb is van az életben na de nagyon szeretnék már végre csókolózni meg hasonló dolgokat.

Nem vagyok kigyúrva mert nincs időm meg nem is érdekel, de inkább vézna vagyok 179 cm magas barna hajjal egy átlagos gyerek. Csak nagyon csendes vagyok, nem járok bulizni sem. Jó voltak lányok akiknek házi feladatot is csináltam gimiben matekot meg ilyesmi elmondhatom sok lányt ismerek de csak mint barát :(

Sosem fognak tőlem mást akarni mint egy matek házi :(

2020. máj. 23. 08:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező komolyan fogja venni a 4es válaszát😀 (amúgy tényleg jó kreatív válasz volt🙂)

Kérdező: egy pszichológus szerintem is olcsóbb lenne. Lehet bármilyen autód, a lúzer mindenhogy lúzer marad.

2020. máj. 23. 12:59
 12/14 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon tetszett a 4. válasz nyomtam is felértékelést 🤩

Eddigi legjobb.

2020. máj. 23. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
4esen kiégtem 😂 nagy arc vagy! 😀
2020. máj. 23. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Be, ha bömbölteted mindig éjszaka is, főleg buli előtt. Gold diggerek imádják
2020. máj. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!