Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta divat a nagy luxus körülmények között rendezett lánybúcsú?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt látom. Lánykák tengerparton, yachton meg luxus szállodákban méregdrága piákkal bulikáznak lánybúcsún. Egy esküvő ára a lánybúcsú. Mióta ez a divat? Miből van erre pénz? Megint a magamutogatás?
2020. júl. 11. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

A sok amerikai film miatt. Meg nekik szabad, nekik jár!!!

De ha a legénybúcsún ott van egy prosti/táncos. Na akkor megy a balhé.

2020. júl. 11. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Már megint az irigység és mások életében vajkálás?
2020. júl. 11. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz érdemben válaszolni, ne írj.

2020. júl. 11. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem igaza van az elsőnek. Na meg, mert jól mutatnak a tengerpartos fotók Instán. Aztán meg irigykedhet a többi nő, hogy huuu nekem erre is van pénzem...

Közben meg gondolom ki nem állhatják egymást és titokban r*bancozzák egymást.

2020. júl. 11. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: Ez mióta társkeresési probléma?

Másrészt: Tényleg nem mindegy neked, hogy ki hogyan éli az életét és mire költi a pénzét? Gondolom te meg költesz olyanra, ami szerintük egy fszság.

2020. júl. 11. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Sehol, ahol nem a rongyrázás a lényeg, meg mások majmolása.

Nem is tenném ki a jövendőbeli férjemet ilyennek, és minden erre vesztegetett pénznek 100x jobb helye van bárhol, mint így, hogy a barátnők előtt rázzam a rongyot. Jellemzően más rongyát.

2020. júl. 11. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Valahol mindig is az volt, valahol most se az. Egyik esettel sincs probléma, hiszen mindenki úgy tölti az idejét és költi a pénzét, ahogy neki tetszik.

Az én leánybúcsúmon Olaszországban volt és három napos volt. Az egyik helyi barátnőm meghívott magukhoz engem és a barátaimat. A napokat főleg kirándulással és strandolással töltöttük, a barátom ugyanezt csinálta az ő barátaival, csak egy másik városban. Mindketten kifejezetten olcsón jöttünk ki, hiszen se az én, se az ő (ő is baráthoz ment) vendéglátója nem kért semmit, és nem költöttünk felesleges dolgokra.

2020. júl. 11. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is külföldön volt a lánybúcsúm, pár közeli barátnőmmel, főleg kirándultunk és várost néztünk, fotók nem kerültek ki róla sehova. A férjem közben a barátaival egy másik külföldi városban volt, ők is csak mászkáltak, bár náluk ez kocsmatúra volt :D Nem tudom milyen emberekkel veszed körül magad, de én még egyetlen ismerősömtől sem láttam nagyzolós, magamutogatós, luxusyachtos fotókat. Lehet, hogy jobban meg kéne válogatnod, hogy kivel állsz szóba.
2020. júl. 11. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezt látják a menőktől - az ember mindig a menőbbeket másolta, csak most egyre nagyobb betekintést lehet nyerni mások életébe, és nyilván a dőzsölő celebek meg instamodellek a legtrendibbek most.
2020. júl. 11. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!